Φανατικοί του Game of Thrones ετοιμαστείτε! Η αγαπημένη σας σειρά ετοιμάζεται να… πολλαπλασιαστεί. Το HBO αποφάσισε να δώσει στους θεατές ακόμη περισσότερο GoT και ο λόγος δεν είναι άλλος από την τεράστια επιτυχία της σειράς. 

Ads

Το HBO αποφάσισε λοιπόν να δημιουργήσει νέες παράλληλες – στη βασική ιστορία – σειρές που θα εκτυλίσσονται στο σύμπαν του Game of Thrones και θα αφορούν είτε περιόδους πριν από την ιστορία που βλέπουμε (prequel), είτε μετά (sequel). 

Το τηλεοπτικό δίκτυο σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι έχει κλείσει συμφωνίες με τέσσερις σεναριογράφους οι οποίοι «θα εξερευνήσουν διαφορετικές χρονικές περιόδους από το ευρύ και πλούσιο σύμπαν του Ρ. Μάρτιν».

«Δεν υπάρχει ακριβές χρονοδιάγραμμα για αυτές τις συμφωνίες. Θα πάρουμε όσο χρόνο χρειάζονται οι συγγραφείς και όπως με όλα τα εγχειρήματά μας θα εκτιμήσουμε τι έχουμε όταν θα ολοκληρωθούν όλα τα σενάρια», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ads

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι ο Μάρτιν, ο συγγραφέας και δημιουργός των βιβλίων πάνω στα οποία βασίζεται η σειρά θα εμπλακεί και στη συγγραφή των σεναρίων.

Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή οι δημιουργοί της σειράς εργάζονται πυρετωδώς για τον έβδομο κύκλο της σειράς, ενώ η συγγραφή του όγδοου και τελευταίου βρίσκεται περίπου στη μέση.