Στη σύλληψη ενός 62χρονου προχώρησαν οι αρχές στη Φλώρινα με την κατηγορία της δολοφονίας 81χρονης, η οποία είχε βρεθεί νεκρή ύστερα από πυρκαγιά στο σπίτι της.

Ads

 
Όπως αναφέρει η αστυνομία «από τη νεκροψία προέκυψαν στοιχεία διάπραξης εγκληματικής ενέργειας». Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα ο 62χρονος είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με την 81χρονη για μεταξύ τους διαφορές.
 
Κατά το επεισόδιο η 81χρονη τραυματίστηκε θανάσιμα καθώς ο 62χρονος της χτύπησε το κεφάλι με ένα καυσόξυλο. Στη συνέχεια ο δράστης, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, έβαλε φωτιά, προκειμένου να εξαφανίσει ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του.
 

«Στο χώρο βρέθηκε και κατασχέθηκε το καυσόξυλο, ως μέσο τέλεσης της ανθρωποκτονίας, ενώ σε έρευνα παρουσία δικαστικού λειτουργού στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ζευγάρι γάντια και τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάρκεια τέλεσης της πράξης του. Ο 62χρονος συνελήφθη και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας», τονίζεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας.