Νεκρή είναι μια 24χρονη γυναίκα που μεταφέρθηκε στο Σισμανόγλειο μετά τον απεγκλωβισμό της από το αυτοκίνητό της στην Αμαρρουσίου – Χαλανδρίου εξαιτίας της πρωινής νεροποντής. Χάος προκλήθηκε σε πολλές περιοχές της πρωτεύουσας. Μονοκατοικία κατέρρευσσε στον Άγιο Παντελεήμονα. Πάνω από 900 κλήσεις στην πυροσβεστική. Δείτε στο Photo Gallery φωτορεπορτάζ από το FosPhotos. 

Ads

Πληροφορίες από το υπουργείο Υγείας αναφέρουν πως περαστικοί διαπίστωσαν ότι η κοπέλα δεν έβγαινε από το αυτοκίνητό της, μάρκας Smart. Όταν άνοιξαν την πόρτα του οδηγού διαπίστωσαν ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της και κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Στη διάρκεια της μεταφοράς της στο νοσοκομείο έγινε προσπάθεια ανάταξης χωρίς αποτέλεσμα και στο Σισμανόγλειο διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Οι γιατροί εκτιμούν ότι η κοπέλα υπέστη ανακοπή λόγω του σοκ. Τα ακριβή αίτια θανάτου θα εξακριβώσει ο ιατροδικαστής. 

Επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας και στον Άγιο Παντελεήμονα. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξαιτίας της σφοδρής νεροποντής έχει καταρρεύσει μονοκατοικία, που βρίσκεται επί της οδού Μαγνησίας 28.

Ads

image
 
Σύμφωνα με την πυροσβεστική, το κτίριο είχε σφραγιστεί πριν από μια εβδομάδα, αλλά για την περίπτωση που μπορεί να έχει καταπλακωθεί κάποιο άτομο, έχουν μεταβεί τρία πυροσβεστικά με δέκα πυροσβέστες και μονάδα της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, προκειμένου να ερευνήσουν τα χαλάσματα.

Νωρίτερα: Πλημμύρισε η Αθήνα από την καταιγίδα

Η πυροσβεστική έχει δεχτεί από το πρωί πάνω από 900 κλήσεις για πλημμύρες από τις σφοδρές καταιγίδες που έπληξαν το λεκανοπέδιο. Αντλήσεις κάνουν 70 συνεργεία με 140 πυροσβέστες. 

Πολλοί δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν πολλά αυτοκίνητα σε διάφορα σημεία του λεκανοπεδίου. Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος της γέφυρας Ασπροπύργου και στην περιφερειακή του Αιγάλεω, μετά τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί. 
 

Δείτε επίσης: Με… κανό στην Αμαρουσίου – Χαλανδρίου

Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη διάσωση οδηγού που εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητο της, σε χείμαρρο στο Χαλάνδρι, δημοσίευσε νωρίτερα το Reuters.  

image

image

image

Δείτε στο Photo Gallery φωτορεπορτάζ από το FosPhotos