Ακόμη ένα περιστατικό αποδοκιμασίας μέλους της κυβέρνησης σημειώθηκε χθες, Κυριακή αυτή τη φορά με πρωταγωνιστή τον υφυπουργό Υγείας Μιχάλη Τιμοσίδη στη Βέροια. Την ίδια μέρα, στο Αγρίνιο, αποδοκιμασίες εισέπραξε εκ νέου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

Ads

Στην Βέροια βρέθηκε την Κυριακή το βράδυ ο υφυπουργός υγείας Μιχάλης Τιμοσίδης, προκειμένου να συμμετάσχει σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ, ωστόσο πολίτες της περιοχής εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία για να διαμαρτυρηθούν ενάντια στην κυβερνητική πολιτική και τα ακόμα σκληρότερα μέτρα λιτότητας που έρχονται. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Τιμοσίδη, ομάδα πολιτών μπήκε στην αίθουσα και ανήρτησε πανό με το σύνθημα “Μπούρδες” και “Το ξεπούλημα είναι η ιδεολογία σας”.

Ο Μ. Τιμοσίδης κάλεσε τους πολίτες να ηρεμήσουν, ώστε να συζητήσουν, χωρίς άμεση επιτυχία. Τελικά επικράτησαν οι πιο ψύχραιμοι, με αποτέλεσμα το συμβάν να μην πάρει μεγαλύτερη έκταση.

Την ίδια ημέρα, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Πεταλωτής, δέχθηκε φραστική επίθεση, αυτή τη φορά στο Αγρίνιο, όπου ομάδα πολιτών που μαζεύτηκε έξω από το κτίριο που βρισκόταν, και φώναζε συνθήματα τόσο κατά του ίδιου όσο και κατά της κυβερνητικής πολιτικής.

Ads

epithesi petaloti sto agrinio by Matsomenos