O Συνήγορος του Πολίτη, Γ.Καμίνης

Ads

«Παρέχει χείρα βοηθείας στο ΠΑΣΟΚ» εκτιμούν στην Κουμουνδούρου αναφορικά με την πρωτοβουλία της Δημοκρατικής Αριστεράς να προτείνει και στο ΠΑΣΟΚ την υποψηφιότητα του Συνηγόρου του Πολίτη, Γ.Καμίνη, για το δήμο της Αθήνας. Διαμηνύουν χαρακτηριστικά ότι ο ΣΥΝ «δεν προτίθεται να δώσει συγχωροχάρτι στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ».

«Καθημερινά γίνονται κήρυκες μη πολιτικών επιλογών, ανοικτών για στήριξη και από το κυβερνών κόμμα σαν η αυτοδιοίκηση να βρίσκεται σε γυάλα και δεν επηρεάζεται αρνητικά και δεν επέρχονται άμεσες και μάλιστα δραματικές συνέπειες, μέσω του “Καλλικράτη” και του μνημονίου στην καθημερινότητα και στο μέλλον των πολιτών», ανέφερε χθες ο αρμόδιος για τη συγκρότηση των αυτοδιοικητικών ψηφοδελτίων του ΣΥΝ, Ν. Βούτσης

«Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», απάντησε το στέλεχος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Δ.Χατζησωκράτης, διευκρινίζοντας πως «η θλίψη και η απογοήτευση που έχει καταλάβει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αλλεπάλληλες αποτυχίες στην αναζήτηση υποψηφίων για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, τους οδηγεί σε μια άνευ λόγου επίθεση».

Ads

Στο μεταξύ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, άσκησε κριτική στο κόμμα του για «λανθασμένους χειρισμούς, καθυστερήσεις και έλλειμμα συλλογικότητας» στο θέμα των υποψηφιοτήτων με αιχμή την προσέγγιση με τον σοσιαλιστικό χώρο του ΠαΣοΚ.

Πηγή: Βήμα