Περιοδεία πραγματοποίησε την Τρίτη, κλιμάκιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο συγκρότημα κτιρίων της Πήγασος Α.Ε. προκειμένου να συνομιλήσει με τους εργαζόμενους. Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο υποψήφιος Δήμαρχος της Αθήνας με την «Ανταρσία στις Γειτονιές της Αθήνας», Πέτρος Κωνσταντίνου, ενώ μαζί του ήταν ο Κώστας Σαρρής δημοσιογράφος στην εφημερίδα Ημερησία του ομίλου Πήγασος ΑΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά με την «Ανταρσία στο Λιμάνι» και ο Τάσος Αναστασιάδης από τους Financial Crimes, υποψήφιος με την «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή» στον κεντρικό τομέα της περιφέρεια της Αττικής

Ads

«Η αναγνώριση πως το επόμενο χρονικό διάστημα οι εργαζόμενοι πρέπει να απαντήσουν με κινητοποιήσεις στις επιθέσεις εργοδοτών και της κυβέρνησης αναδεικνύει το ζήτημα της ενδυνάμωσης και στις εκλογές των δυνάμεων που στέκονται στο πλευρό των εργαζόμενων. Των δυνάμεων της αντικαπιταλιστικής αριστεράς» δήλωσε μετά το πέρας της επίσκεψης, ο Πέτρος Κωνσταντίνου.

«Οι εργαζόμενοι είναι έτοιμοι να στείλουν το μήνυμα σε αυτές τις εκλογές. Θέλουν να μαυρίσουν τις πολιτικές της κυβέρνησης συνολικά να δυναμώσουν την αριστερά και ταυτόχρονα ετοιμάζονται για την μάχη που έχουν να δώσουν στην συνέχεια. Καταλαβαίνουν πως η μάχη ενάντια στις απολύσεις και τις περικοπές τώρα αρχίζει» τόνισε από την πλευρά του ο Κώστας Σαρρής.

«Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ δίνουν μια τεράστια μάχη για να σώσουν τα δικαιώματά τους και τις δουλειές τους» επεσήμανε ο Τάσος Αναστασιάδης, υπογραμμίζοντας «μπορεί η συνδικαλιστική τους ηγεσία να είναι πίσω από τις περιστάσεις όμως οι εργαζόμενοι αναγνωρίζουν πλέον πως η διέξοδος από την εργασιακή λαίλαπα που τους επιβάλουν είναι η αντίσταση των ίδιων από τα κάτω, από τη βάση».

Ads