Εκτός από ταινίες, εστιατόρια και online προϊόντα, η ιστοσελίδα Honestly.com παρέχει πλέον στους χρήστες και τη δυνατότητα να βαθμολογήσουν τους συνεργάτες τους!

Ads

Η ιστοσελίδα που λειτουργεί από τον περασμένο Μάρτιο ως Unvarnished.com – που σημαίνει «Ωμή Αλήθεια» – ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι δεν αλλάζει μόνο το όνομά της αλλά ανοίγει το περιεχόμενό της σε ένα ευρύτερο κοινό. Όταν πρωτοεμφανίστηκε, πρόσβαση στην ιστοσελίδα είχαν μόνο όσοι προσκαλούνταν σε αυτήν. Πλέον, όποιος έχει Facebook και είναι άνω των 21 ετών μπορεί να διαβάσει το περιεχόμενό της.

Με την εμφάνισή της, η ιστοσελίδα δέχτηκε αυστηρή κριτική από blog που ασχολούνται με θέματα τεχνολογίας, τα οποία την χαρακτήρισαν ως ένα μέρος για «καθαρή δυσφήμιση», «έναν τοίχο δημόσιας τουαλέτας για όλους τους κατοίκους του πλανήτη» και «μια απολύτως ανήθικη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης».

Από την πλευρά του, ο ιδρυτής της Honestly.com, Peter Kazanjy υποστηρίζει ότι μέσα σε μήνες μετά την κυκλοφορία της, η ιστοσελίδα διατηρεί ένα επαγγελματικό ύφος, έχει μετατραπεί σε πηγή για αυτούς που αναζητούν εργαζόμενους ή επιθυμούν να στήσουν μια επιχείρηση.

Ads

Ως απόδειξη της δυναμικής της, η ιστοσελίδα ανακοίνωσε ότι νέα της χρηματοδότηση από επενδυτές ανέρχεται σε $1.2 εκατομμύρια. Οι επενδυτές αυτοί φέρονται να συνδέονταν ή και να συνδέονται ακόμη με το eBay, το Twitter και την ιστοσελίδα χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών Mint.