Δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες βρίσκουν τα γραμματοκιβώτιά τους εντελώς άδεια όταν προσπαθούν να συνδεθούν στο Gmail. H Google ανακοίνωσε ότι υπάρχει πρόβλημα λίγο μετά τις 23:00 της Κυριακής. Τη Δευτέρα οι χρήστες συνεχίζουν να αναφέρουν ότι έχουν διαγραφεί όλα τα email, οι επαφές, οι φάκελοι, οι ετικέτες και οι ρυθμίσεις από τους λογαριασμούς τους. Από την πλευρά της η εταιρεία ανακοίνωση ότι η βλάβη αποκαταστάθηκε για ορισμένους πελάτες κάτι που ίσως σημαίνει ότι τα στοιχεία δεν χάθηκαν οριστικά.

Ads

«Οι χρήστες που επηρεάζονται ενδέχεται να αδυνατούν προσωρινά να συνδεθούν όσο επιδιορθώνουμε τους λογαριασμούς τους» ανακοίνωσε η Google. Τα αίτια της βλάβης δεν έχουν διευκρινιστεί, ωστόσο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το πρόβλημα επηρεάζει το 0,08% των χρηστών του Gmail, δηλαδή 150 με 200 χιλιάδες λογαριασμούς.

«Η υπηρεσία Google Mail έχει ήδη αποκατασταθεί για ορισμένους χρήστες, και αναμένουμε τη λύση για όλους τους χρήστες στο προσεχές μέλλον» αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.