Μπορεί ο πρόεδρος του ΕΣΡ Ι.Λασκαρίδης, ως έμπειρος δικαστικός, να τήρησε σήμερα Τρίτη ισορροπίες στην απάντησή του αναφορικά με την κόντρα Ι.Αλαφούζου και Γ.Κουρή, όπως παρουσιάζεται από τα κανάλια των επιχειρηματιών, ΣΚΑΙ και Alter, αντίστοιχα, αυτό δεν σημαίνει ότι το Συμβούλιο θα αφήσει για πολύ καιρό να φουντώνει η αψιμαχία ούτε να διασύρονται ένθεν και ένθεν οι αντίπαλοι.

Ads

Έτσι δεν είναι απίθανο πολύ σύντομα να απαγγελθούν συστάσεις από το Συμβούλιο ή και να επιβληθούν και πρόστιμα μεγάλης αξίας για τα όσα γράφονται σε κρόουλ ή υποστηρίζονται σε τρέιλερ για τα «έργα και τις ημέρες» των δύο ανδρών.

Προς το παρόν ο πρόεδρος του ΕΣΡ, ερωτηθείς για το θέμα της αντιπαράθεσης των εκδοτικών συγκροτημάτων ΣΚΑΙ και Alter περιορίστηκε να απαντήσει ότι ο «τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ διαθέτει άδεια νόμιμης λειτουργίας βάση της υπουργικής απόφασης ΦΕΚ Β 713/10/9/93».

Ο Ι.Λασκαρίδης πρόσθεσε, πως «το ζήτημα παρακολουθείται από το ΕΣΡ και πως έχει ανοιχθεί φάκελος για τον τηλεοπτικό σταθμό Alter, έπειτα από καταγγελίες του προέδρου του ΣΚΑΙ, Γ. Αλαφούζου».

Ads