Την παραίτησή του από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του ΔΟΛ υπέβαλε, ο Παντελής Καψής, 20 μέρες, μετά την εκλογή του.
 

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες στον ΔΟΛ δρομολογούνται σημαντικές αλλαγές ενώ ο Σταύρος Ψυχάρης αναμένεται να επανέλθει στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου. Ο παραιτηθείς, Παντελής Καψής, θα παραμείνει στον οργανισμό ως αρθρογράφος.
 
Θυμίζουμε ότι πριν από τρεις εβδομάδες ο Στ. Ψυχάρης τον είχε «αναβαθμίσει» αντικαθιστώντας τον στη διεύθυνση του Βήματος με τον Αντώνη Καρακούση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Π. Καψής φέρεται να  διαφώνησε με τον τρόπο χειρισμού των οικονομικών του συγκροτήματος.
 
Προεδρείο στην ΕΣΗΕΑ μετά από 4μήνες

 
Χρειάστηκαν 4 ολόκληροι μήνες για να συγκροτηθεί σε σώμα το νέο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ που είχε εκλεγεί στις αρχαιρεσίες της 25ης και 26ης Μαΐου 2011. Πρόεδρος εξελέγη ο Δημήτρης Τρίμης (Συσπείρωση Δημοσιογράφων – Δούρειος Τύπος), Α’ Αντιπρόεδρος η Νανά Νταουντάκη (Μαχόμενοι Δημοσιογράφοι), Β’ Αντιπρόεδρος ο Παναγιώτης Ράμμος (Δημοσιογραφική Συνεργασία), Γενική Γραμματέας η Μαρία Αντωνιάδου (Δημοσιογράφοι για τη Δημοσιογραφία) και Ταμίας, ο Γιάννης Αγγέλης  (Πρωτοβουλία για την Ανατροπή).
Το Διοικητικό Συμβούλιο, μετά τη συγκρότησή του, θα συνεδριάσει αύριο Πέμπτη στη 1 μ.μ.