Μια μεγαλειώδης συγκέντρωση για τα Στρουμφάκια πρόκειται να πραγματοποιηθεί αυτό το μήνα στο Λονδίνο, όπου με αφορμή την κυκλοφορία της νέας ταινίας «The Smurfs» ο κόσμος καλείται να μεταμφιεστεί σε «Στρούμφ» και να διεκδικήσει μια θέση στο παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες.

Ads

Η Sony Pictures προσκαλεί χιλιάδες κόσμου προκειμένου να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ανθρώπων μεταμφιεσμένων σε Στρουμφάκια. Στόχος είναι η προώθηση της νέας ταινίας «The Smurfs» που θα προβληθεί σε 3D και ο εορτασμός των γενεθλίων του δημιουργού των διάσημων μπλε χαρακτήρων Peyo.

Ως παγκόσμια ημέρα για τα Στρουμφάκια ανακηρύχθηκε η Κυριακή 25 Ιουνίου. Η συγκέντρωση θα γίνει το μεσημέρι στο Arena’s Live Quarter στο Greenwich του Λονδίνου. Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή 2.510 άτομα. Παρόμοιες ομάδες πρόκειται επίσης να σχηματιστούν και σε 10 ακόμη χώρες ώστε να δημιουργηθεί ένα παγκόσμιο φαινόμενο.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι ντυμένοι με μπλέ μπλούζα, άσπρο παντελόνι, παπούτσια και καπέλο. Η Sony Pictures θα παρέχει κοστούμι σε όποιον επιθυμεί να μεταμφιεστεί ενώ το καλύτερα μεταμφιεσμένο «Στρουμφ» θα κερδίσει βραβείο. Στη συγκέντρωση θα παρέχεται δωρεάν ψυχαγωγία, παιχνίδια και δραστηριότητες. Θα υπάρχει επίσης η ευκαιρία να κερδίσει κανείς ένα οικογενειακό ταξίδι στη Νέα Υόρκη για την παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας.

Ads