O συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, σχολιάζει την επικαιρότητα και συγκεκριμένα την είδηση ότι «Τα “έσπασαν” Βενιζέλος και τρόικα», όπως και τις ατέρμονες συζητήσεις περί πρόωρων ή μη εκλογών.

Ads

«Δεν τα έσπασε, βρε σκατόψυχοι, ο Βενιζέλος με την Τρόικα»

«Δεν τα έσπασε, βρε σκατόψυχοι, ο Βενιζέλος με την Τρόικα. Στενός μου φίλος, που καθόταν στο διπλανό τραπέζι, μου μετέφερε τον ακριβή διάλογο. Βενιζέλος: “Θέλω να μείνω λίγο μόνος μου”. – Τρόικα (βουρκωμένη): “Το εννοείς, αγάπη μου; Δεν το λες ως πρόφαση;”. – Βενιζέλος: “Οχι, μωρό μου. Λίγο καιρό να σκεφτώ, ν’ αναπνεύσω”. – Τρόικα: “Μια βδομάδα;” – Βενιζέλος:”Δέκα μέρες. Τουλάχιστον»

«θέλουμε εκλογές»

«Θέλουμε εκλογές. Να έρθει επιτέλους ο Αντώνης Σαμαράς να διορθώσει την οικονομική πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου. Να δώσει και μια νέα ευκαιρία στον Γιώργο Παπανδρέου να επανέλθει για να επιδιορθώσει την επιδιόρθωση. Και από επιδιόρθωση σ’ επιδιόρθωση, να ενηλικιωθούν και τα δίδυμα του Καραμανλή, ν’ αναλάβουν αυτά τα ηνία. Αμήν.»

“Υποψιάζομαι…”

“Δεν είμαι ακόμη σε θέση να το διασταυρώσω, αλλά υποψιάζομαι ότι όλες αυτές τις ρεπλίκες, που τον χειροκροτούσαν σήμερα όρθιες και ασταμάτητα, ο Παπανδρέου τις αγόρασε κοψοχρονιά από τον ΄Ασαντ”

Ads