Μια νεαρή γυναίκα 25 ετών σκοτώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών μεταξύ αστυνομικών και ληστών στα Ίσθμια στην Κόρινθο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες η βολίδα που σκότωσε την 25χρονη προήλθε από καλάσνικοφ των ληστών. 

 
Τρία άτομα λήστεψαν ταβέρνα στην περιοχή Παλαιοκούνδουρα στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Θηβών. Οι ληστές διέφυγαν με ΙΧ (τζιπ μάρκας Subaru Forester με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ 1394) και ακολούθησε καταδίωξη μέχρι των περιοχή των Ισθμίων στην παλαιά οδό προς Επίδαυρο. Εκεί οι ληστές άνοιξαν πυρ.
 
Από την ανταλλαγή πυρών σκοτώθηκε μια 25χρονη διερχόμενη. Η νεαρή γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου άφησε την τελευταία της πνοή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες πρόκειται για μία ξενοδοχοϋπάλληλο. Όπως αναφέρει το Korinthostv των ώρα που χτυπήθηκε η 25χρονη μιλούσε με τον φίλο της, ο οποίος ειδοποίησε και το ασθενοφόρο. 
 

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου για τον εντοπισμό των δραστών και σύμφωνα με την αστυνομία είναι βαριά οπλισμένοι. Πληροφορίες από τοπικά μέσα αναφέρουν πως η αστυνομία δεν αποκλείει να πρόκειται και για τους δραπέτες της ομαδικής απόδρασης από τις φυλακές των Τρικάλων. 

Ads

«Το δίκτυο των ερευνών έχει απλώσει. Ψάχνουμε σε σημεία που πιθανολογούμε ότι βρίσκονται αυτή τη στιγμή, κυρίως σε περιοχές της Κορινθίας, αφού εκεί τους είδαμε για τελευταία φορά. Το μόνο δεδομένο είναι ότι οι δράστες είναι άκρως επικίνδυνοι» ανέφερε αξιωματικός της ΕΚΑΜ. 

Όπως αναφέρει το Korinthostv αξιωματικός της αστυνομίας που υπηρετεί στη Πελοπόννησο σημείωσε ότι «σηκώθηκε ελικόπτερο και έχουν στηθεί μπλόκα σε Κορινθία, Αργολίδα και Αρκαδία. Οι δράστες, όπως αποδείχτηκε, είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι καθώς φέρουν καλάσνικοφ και δεν διστάζουν να τα χρησιμοποιήσουν. Οι έρευνες συνεχίζονται».
 
«Σηκώθηκε ελικόπτερο και έχουν στηθεί μπλόκα σε Κορινθία, Αργολίδα και Αρκαδία. Οι δράστες, όπως αποδείχτηκε, είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι καθώς φέρουν καλάσνικοφ και δεν διστάζουν να τα χρησιμοποιήσουν. Οι έρευνες συνεχίζονται».