Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας, μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση ενός 47χρονου υπαρχιφύλακα των φυλακών Δομοκού από αγνώστους, έξω από το σπίτι του στη Στυλίδα.Στο σημείο έχουν σπεύσει κλιμάκια της Ασφάλειας Αττικής, των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων αλλά και της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Ads

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο δράστες φαίνεται πως του είχαν στήσει ενέδρα στην περιοχή Κουβέλα, μεταξύ Στυλίδας και Ραχών, με το θύμα να εντοπίζεται νεκρό από τη μητέρα του μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του, χτυπημένος από τουλάχιστον 30 σφαίρες.

Όπως αναφέρουν οι Αρχές, φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε καλάσνικοφ, ενδεχομένως και άλλο όπλο. Οι αστυνομικοί ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή, καθώς εκτιμάται ότι οι δράστες διέφυγαν με άλλο όχημα. Ανοικτά είναι όλα τα ενδεχόμενα όσον αφορά την ταυτότητα των δραστών, αλλά και τα κίνητρα της επίθεσης.

Σημειώνεται πως ο 47χρονος ήταν επικεφαλής των σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές υψίστης ασφαλείας στο Δομοκό και ήταν πατέρας δύο παιδιών.

Ads