Δεν έχουν τέλος οι επιθέσεις και τα πογκρόμ Χρυσής Αυγής εναντίον μεταναστών. Μετά τις επιθέσεις που πραγματοποίησαν παρουσία μάλιστα βουλευτών κατά μικροπωλητών στα πανηγύρια της Ραφήνας και της Αιτωλοακαρνανίας, άλλη μια επίθεση των «ταγμάτων εφόδου» της Χρυσής Αυγής έρχεται στη δημοσιότητα. Οι Χρυσαυγίτες πραγματοποίησαν ακόμη μια από τις γνωστές και ατιμώρητες «εκκαθαρίσεις» τους, στη Μεσσηνία αυτή τη φορά.

Ads

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν την περασμένη Τετάρτη σε μετανάστες που βρίσκονται στα φανάρια της Καλαμάτας και καθάριζαν παρμπρίζ αυτοκινήτων. Αφού τα μέλη του κόμματος του Νίκου Μιχαλολιάκου επιτέθηκαν στους αλλοδαπούς και τους ξυλοκόπησαν άγρια στη συνέχεια ο σύνδεσμος εξέδωσε ανακοίνωση.
 
«Τα φανάρια της Καλαμάτας είναι πλέον ελεύθερα από τους λαθρομετανάστες που ενοχλούσαν τους περαστικούς, με την επιμονή τους να καθαρίσουν τα τζάμια εκβιαστικά τις περισσότερες φορές, βρίζοντας αυτούς που δεν τους έλεγαν ναι (κυρίως γυναίκες). Δύο ημέρες εκκαθαρίσεων μας ήταν αρκετές για να μπει ένα τέλος σε αυτή την κωμωδία με τις αρχές άπραγες και πολλές φορές θεατές της ταλαιπωρίας των καλαματιανών οδηγών».
 
Από την πλευρά του ο αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας απάντησε ότι δεν έχει γίνει καμία σχετική καταγγελία για επίθεση σε μετανάστες.
 
Υπενθυμίζεται πως στη Μεσσηνία η Χρυσή Αυγή είχε προαναγγείλει τα τάγματα εφόδου, με την ονομασία ομάδες περιφρούρησης «Ελλήνων στην καταγωγή» κατά της εγκληματικότητας του «λαθραίου αλλοδαπού εισβολέα», μία κίνηση που είχε προκαλέσει την αντίδραση του αστυνομικού διευθυντή του Νομού.
 
Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής όπως δημοσιεύεται στο messiniaportal.gr.
 
Τα φανάρια της Καλαμάτας είναι πλέον ελεύθερα από τους λαθρομετανάστες που ενοχλούσαν τους περαστικούς, με την επιμονή τους να καθαρίσουν τα τζάμια εκβιαστικά τις περισσότερες φορές, βρίζοντας αυτούς που δεν τους έλεγαν ναι (κυρίως γυναίκες).
 
Δύο ημέρες εκκαθαρίσεων μας ήταν αρκετές για να μπει ένας τέλος σε αυτή την κωμωδία με τις αρχές άπραγες και πολλές φορές θεατές της ταλαιπωρίας των Καλαματιανών οδηγών. Οι αριστεροί λαθρομεταναστολάγνοι που θα τους αναζητήσουν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας να τους πάμε εκεί που μένουν για να τους πάρουν στα πολυτελή σπίτια τους. Να κάνουν γρήγορα όμως γιατί εκεί που στεγάζονται οι λαθραίοι φίλοι τους σύντομα θα φύγουν διότι…
 
Α) Η ιδιοκτήτρια τους το έχει νοικιάσει παράνομα
 
Β) Η ανάρμοστη συμπεριφορά τους δημιουργεί πρόβλημα στην γειτονιά
 
Γ) Ο χώρος εκεί έχει γίνει στέκι διακίνησης ναρκωτικών, και παράνομου εμπορίου
 
Δ) Μηδενικές συνθήκες υγιεινής που θέτουν σε κίνδυνο την δημόσια υγεία
 
Ε) Δεν μας ρώτησαν όταν ήρθανε δεν θα τους ρωτήσουμε αν θέλουν να φύγουν.