Η Θεατρική Σκηνή «Αθηναΐς» παρουσιάζει την αστυνομική μαύρη κωμωδία «ΠΡΕΜΙΕΡΑ εξ΄αμελείας!» σε κείμενο και σκηνοθεσία Στράτου Λύκου από την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15.

Ads

Τι συμβαίνει όταν μια παρέα καλλιτεχνών αμφιβόλου ποιότητας αποφασίζει να ανεβάσει μια παράσταση; Για θεατές με υψηλό IQ και ανάγκη για τρελό γέλιο!!!

Το tvxs.gr εξασφάλισε διπλές προσκλήσεις για τις ημερομηνίες 11, 12 , 18 & 19 Νοεμβρίου. Oι ενδιαφερόμενοι να στέλνουν ονοματεπωνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και επιθυμητή ημερομηνία στο [email protected], σημειώνοντας στο θέμα το όνομα της παράστασης. Τα στοιχεία διαγράφονται μετά τη λήξη του διαγωνισμού.

ΥΠΟΘΕΣΗ:

Γαλλία 1930. Ξενοδοχείο Dom Perinion. Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Ζαν Ζακ Ντε Κουτεπιέ διοργανώνει ένα μεγάλο πάρτυ για τα 150 χρόνια λειτουργίας του, αλλά βρίσκεται δολοφονημένος λίγη ώρα αργότερα. Η γυναίκα του Μπριζίτ, η αδερφή του Κάρλα, ο φίλος του Κίμμι, ο συνεργάτης του Ζιζέλ και ο μυστηριώδης Φιλίπ μπλέκονται σε ένα παράξενο παιχνίδι που έχει στήσει ο δαιμόνιος επιθεωρητής Μαριόν Κοτιγιάρ προκειμένου να λύσει το μυστήριο. Ποιος είναι ο Κοτιγιάρ; τι ρόλο παίζουν οι Κίμμι και Ζιζέλ; πώς θα αντιδράσουν η σατανική Κάρλα και η μουσίτσα Μπριτζίτ;

Ads

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Στράτος Λύκος
Σκηνικά-Κοστούμια: Εμμανουέλα Αλφιέρη
Μουσική προσαρμογή: Οδυσσέας Κωνσταντόπουλος
Φωτισμοί: Στράτος Λύκος
Βοηθός σκηνοθέτη: Εβίτα Συρίγου
Φωτογραφίες: Νίκος Καρανικόλας
Παραγωγή: Στράτος Μαρκίδης
Επικοινωνία: Μαρίκα Αρβανιτοπούλου

Ερμηνεύουν (με σειρά εμφάνισης):
Θοδωρής Σμέρος, Γιάννης Παπαευθυμίου, Jerome Kaluta, Μαρίνα Σαμάρκου, Εβίτα Συρίγου, Στράτος Λύκος

Ημέρες και Ώρες παραστάσεων:
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15

Διάρκεια: 100 λεπτά

Τιμές Εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 12 €
Φοιτητικό, Ανέργων, ΑμΕΑ, Άνω των 65: 10€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
Viva.gr : https://www.viva.gr/tickets/theater/theatriki-skini-athinais/premiera-ex-ameleias/

Θεατρική Σκηνή ΑΘΗΝΑΪΣ: 
Καστοριάς 34-38, τηλ: 210 3480099, 6979394246