Από τις 12 Ιανουαρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων παρουσιάζεται  στο Rabbithole η περιπετειώδης, ερωτική ιστορία η «Κυανή». Διασκευάζοντας τη ρομαντικά μελαγχολική νουβέλα της Μαίρη Σέλλεϋ, «Ο θνητός αθάνατος»,  η νέα παραγωγή της ομάδας Νοσταλγία (Αντεροβγάλτης, Ιλλινόι, Ονέγκιν), είναι μια ερωτική saga αμέτρητων κινηματογραφικών καταβολών που προτείνει ξανά μια καινούργια μορφή αφήγησης στο θέατρο – σήμα κατατεθέν της ομάδας.

Ads

Το tvxs.gr εξασφάλισε δύοδιπλές προσκλήσεις για το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου. Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό στείλτε όνομα και τηλέφωνο επικοινωνίας στο [email protected]. Τα στοιχεία διατηρούνται αποκλειστικά για τις ανάγκες της κλήρωσης και κατόπιν διαγράφονται οριστικά.

Υπόθεση

Η ιστορία της ζωής και του έρωτα της Μπεθ και του Φρανκ – δύο εντελώς διαφορετικών χαρακτήρων, που βρέθηκαν τυχαία και έζησαν παράλληλα- παρουσιάζεται μέσα από τις συναντήσεις τους σε μέρη μακρινά, από την Αλάσκα μέχρι την Ιαπωνία και από τα δάση της Τζόρτζια στην Αμερική μέχρι το διάστημα αλλά και μέσα από την προσωπική τους πορεία και τον δρόμο που χάραξε ο καθένας απουσία του άλλου.

Ads

Πληροφορίες

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 20.30

Rabbithole | Γερμανικού 20, Μεταξουργείο