Την Πέμπτη 26/01 και κάθε Πέμπτη βράδυ, θα παρουσιάζεται στη σκηνή του Red Jasper μια ποικιλία από θεατρικά, μουσικά, χορευτικά, ταχυδακτυλουργικά νούμερα, clown performances, Improv Comedy, Stand- Up Comedy και άλλα shows που θα συνυπάρχουν σε μία παράσταση.

Ads

Opening Night- 26/01, ώρα: 21.00
Hosts: Μαρίνα Μαυρογένη, Μάριος Συμεωνίδης
Improv Comedy: Παναγιώτης Καλογερόπουλος, Γιάννης Μπακογέωργος
Clown Performance: Στέλλα Κασούμπη (Clown Ανάσσα)
Magic Show: Μάγος Tristan

Πληροφορίες Παράστασης
Διάρκεια: 90’
Εισιτήριο: 10€
Κρατήσεις: 2108822551
Red Jasper Cabaret Theatre, Κεφαλληνίας 18

Σχετικά με τα βαριετέ σόου

Από την αρχή της ίδρυσής της, η καμπαρέ θεατρική σκηνή της Κυψέλης έθεσε σαν βασικό στόχο να προωθήσει τη συνύπαρξη των παραστατικών τεχνών και να αποτελέσει έναν πυρήνα δημιουργίας νέων καλλιτεχνικών πρακτικών, μέσα από τη συνεργασία, τη συμπεριληπτικότητα και τον πειραματισμό. Ένα νέο είδος ποιοτικής ψυχαγωγίας μοιάζει να δημιουργείται και το Red Jasper θέλει να παίξει ενεργό ρόλο σε αυτήν τη νέα τάση.

Ads

Στα Βαριετέ Σόου, το κοινό θα απολαύσει καλλιτέχνες από διάφορα είδη παραστατικών τεχνών, γνώριμων ή μη, και ταυτόχρονα καλλιτέχνες και ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό τις προτάσεις τους.

Οι performers που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν σε επόμενα Βαριετέ, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο email: [email protected]

Red Jasper on Facebook
Red Jasper on Instagram
Red Jasper Cabaret Theatre

Κεφαλληνίας 18, Κυψέλη
Τηλ: 2108822551
Email: [email protected]

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ιωάννα Ιακωβίδη Τηλ: 6942 611 792  [email protected]