Οι ανέσεις του δωματίου σίγουρα είναι επιθυμητές από τους περισσότερους που θέλουν να  χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν στις διακοπές τους.

Ads

Αλλά αν σας αρέσει η φύση, το πράσινο και ο καθαρός αέρας, το ελεύθερο κάμπινγκ μπορεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από τις παροχές του ξενοδοχείου.

Άλλωστε δεν είναι λίγοι οι πιο περιπετειώδεις, που θέλουν να στήσουν μια σκηνή και να περάσουν τη νύχτα κάτω από τα αστέρια, με τη φύση τριγύρω να τους αγκαλιάζει.

Η οικονομική κρίση, η ανάγκη του ανθρώπου της πόλης να έρθει ξανά σε επαφή με τη φύση στην πιο αγνή μορφή της, ακόμα και η περιέργεια για εξερεύνηση, έκανε το κάμπινγκ σιγά-σιγά μια αγαπημένη και ιδιαίτερα δημοφιλής καλοκαιρινή συνήθεια -για παρέες, για ζευγάρια, για οικογένειες κάθε ηλικίας και κοινωνικού υπόβαθρου.

Ads

Εάν χρειάζεστε λίγο καθαρό ​​αέρα, ίσως θελήσετε να εξετάσετε ένα από αυτά τα όμορφα κάμπινγκ σε όλο τον κόσμο. Ορισμένα βρίσκονται στην παραλία, μερικά βρίσκονται στα βουνά και κάποια βρίσκονται σε πιο περίεργα σημεία, προσφέροντας εκπληκτική θέα.

Ευτυχώς, υπάρχουν χιλιάδες κάμπινγκ σε όλο τον κόσμο για να διαλέξετε. Εμείς σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα σύμφωνα με το insider. 

Sahale Glacier Camp, Ουάσινγκτον

image

Corcovado National Park, Κόστα Ρίκα

image

Tree camping στο Waldseilgarten, Γερμανία

image

Tartaruga Camping, Ζάκυνθος

image

Simien Mountains, Αιθιοπία

image

Denali National Park, Αλάσκα

image

Eco-camping, Παταγονία

image

Miyajima, Ιαπωνία

image

Mount Cook, Νέα Ζηλανδία

image

Hossa National Park, Φινλανδία

image

Σαρδηνία

image

Maasai Mara National Reserve , Κένυα

image

Jasper National Park, Καναδάς

image

Cordillera Huayhuash, Περού

image