Η πολυβραβευμένη ταινία του ΕΟΤ με τίτλο «Greece 365-Day Destination», για την προώθηση της χώρας, σε σκηνοθεσία Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα διεκδικεί το βραβείο «People’s Choice» 2018 της  CIFFT  (International Committee of Tourism Film Festivals) για την καλύτερη ταινία προβολής χώρας στον κόσμο 2018.

Ads

Η ταινία έχει ήδη λάβει σημαντικές διακρίσεις, η τελευταία εκ των οποίων ήταν η ανάδειξή της ως «το καλύτερο video στην Ευρώπη».

Ο νέος διαγωνισμός δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες όλου του κόσμου να ψηφίσουν και να αναδείξουν την καλύτερη τουριστική ταινία για το 2018, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τον πολυπόθητο τίτλο διεκδικούν φέτος 29 ταινίες, με την ελληνική συμμετοχή να  βρίσκεται ανάμεσα στα φαβορί, έχοντας κατακτήσει ήδη στη διάρκεια ενός έτους, 7 διεθνή βραβεία.

Ads

Ο νικητής θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της 30ης τελετής απονομής βραβείων CIFFT στις 12 Νοεμβρίου στο Αυστριακό Εμπορικό Επιμελητήριο στη Βιέννη. H CIFFT διοργανώνει 18 φεστιβάλ τουριστικών κινηματογραφικών ταινιών σε όλο τον κόσμο, στοχεύοντας στην προώθηση της αριστείας ανάμεσα στις  καλύτερες ταινίες που παράγονται για την προώθηση ενός προορισμού ή ενός τουριστικού προϊόντος. Το Grand Prix CIFFT γιορτάζει 30 χρόνια επιβράβευσης και προβολής των καλύτερων ταινιών τουρισμού στον κόσμο.

Η ψηφοφορία έχει ανοίξει και συνεχίζεται έως και 6 Νοεμβρίου 2018, 12:00 μ.μ. στο link: https://www.cifft.com/film/