Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix, Disney+ και Ertflix.

Ads

Σήμερα Κυριακή ξεχωρίζουν το ελληνικό δράμα «Ζίζοτεκ», η ταινία «Μια Μέρα, Ένας έρωτας» του Φράνσις Φορντ Κόπολα, το θρίλερ «Το Μυστικό των Μάρομποουν», αλλά και το «Τζάνγκο, ο βασιλιάς του Σουίνγκ», μια ταινία για τη ζωή του Django Reinhardt.

Ζίζοτεκ, ΕΡΤ2 – 22:00

Σκηνοθεσία: Βαρδής Μαρινάκης

Παίζουν: Πηνελόπη Τσιλίκα, Νίκος Γεωργάκης, Δημήτρη Ξανθόπουλο, Αύγουστο Λάμπρου – Νεγρεπόντη

Ads

Κατά τη διάρκεια ενός επαρχιακού πανηγυριού μια μητέρα εγκαταλείπει τον εννιάχρονο γιο της, ο οποίος περιπλανιέται στο δάσος. Καταφεύγει στην καλύβα ενός μοναχικού άντρα, με τον οποίο αναπτύσσει μια ιδιαίτερη, στενή σχέση.

Μια Μέρα, Ένας Έρωτας, ΕΡΤ3 – 22:00

Σκηνοθεσία: Φρ. Κόπολα

Παίζουν: Ναστάζια Κίνσκι, Χάρι Ντιν Στάντον, Τέρι Γκαρ Φρέντ Ερικ Φόρεστ

Ύστερα από πέντε χρόνια συμβίωσης, ο Χανκ και η Φράνκι χωρίζουν. Αναζητώντας ο καθένας μια νέα αρχή στη ζωή του, ο πρώτος δοκιμάζει να τα φτιάξει με μια κοπέλα του τσίρκου και η δεύτερη έχει έναν πρόσκαιρο δεσμό με ένα χορευτή.

Το Μυστικό των Μάρομποουν, OPEN – 23:00

Σκηνοθεσία: Σέρχιο Σάντσεζ

Παίζουν: Τζορτζ ΜακΚέι, Άνια Τέιλορ – Τζόι, Τσάρλι Χίτον, Μία Γκοθ

Μετά το θάνατο της μητέρας τους, τον οποίο κρατούν κρυφό από τον περίγυρο για να παραμείνουν μαζί, τέσσερα αδέρφια μεγαλώνουν σε μια απομονωμένη έπαυλη την οποία στοιχειώνει μια μυστηριώδης παρουσία.

Τζάνγκο, Ο Βασιλιάς του Σουίνγκ – Ertflix

Σκηνοθεσία: Ετιέν Κομάρ

Παίζουν: Ρεντά Καντέμπ, Σεσίλ ντε Φρανς, Μπεά Παλιά

Στο κατεχόμενο Παρίσι του 1943 ο Τζάνγκο Ράινχαρτ είναι ο βασιλιάς του σουίνγκ. Η γερμανική προπαγάνδα τού ζητά να ταξιδέψει στο Βερολίνο για συναυλίες, ενώ οι ομοεθνείς του τσιγγάνοι καταδιώκονται από τους ναζί. Έτσι αποφασίζει να διαφύγει στην Ελβετία μαζί με τη σύζυγο και τη μητέρα του.