Τρεις είναι οι ταινίες που τραβούν τα βλέμματα στο σημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα. Η ταινία τρόμου «The Guest», η αντιρατσιστική «Τρέξε!» και «Το Αριστούργημά Μου»

Ads

The Guest- Οpen 21.00

Αμερικανική ταινία του Άνταμ Γουίνγκαρντ, με τους Νταν Στίβενς, Σίλα Κέλι, Μάικα Μονρό.

Tαινία τρόμου την οποία οι κριτική χαρακτήρισαν ως πρωτότυπη για το είδος της.

Ads

Ένας άγνωστος εμφανίζεται στο σπίτι των Πίτερσον και συστήνεται ως συμπολεμιστής του γιου της οικογένειας, ο οποίος έχει σκοτωθεί στο μέτωπο. Φιλικός και γοητευτικός, εγκαθίσταται για λίγες μέρες μαζί τους, αρχίζοντας να επηρεάζει όλους με τη μυστηριώδη συμπεριφορά του.

Τρέξε! – Ant1, 01.15

Αμερικανική ταινία του Τζόρνταν Πιλ, με τους Κάθριν Κίνερ, Ντάνιελ Καλούγια, Άλισον Ουίλιαμς.

Aντιρατσιστική ταινία με τέσσερις υποψηφιότητες για Όσκαρ και δύο για Χρυσή Σφαίρα.

Ο Αφροαμερικανός Κρις συνοδεύει τη λευκή κοπέλα του Ρόουζ σε ένα σαββατοκύριακο γνωριμίας με τους γονείς της, στο πατρικό τους σπίτι. Το ταξίδι αναψυχής δεν θα αργήσει να μετατραπεί σε εφιάλτη…

Το Αριστούργημά Μου – Cinobo

Αργεντίνικη κωμωδία, σκηνοθεσία Γκαστόν Ντιπράτ με τους: Γκιγιέρμο Φρανκέλα, Ραούλ Αρεβάλο, Λουίς Μπραντόνι

Τέχνη και απάτη αποκτούν ίδια έννοια σε ένα υπαρξιακό buddy movie που εξελίσσεται στον συναρπαστικό κόσμο των γκαλερί και των τρόπων που αυτές συναλάσσονται ως έμποροι με το κοινό. Από τον σκηνοθέτη του επίσης καυστικού «Επιφανή Πολίτη».

Ο Αρτούρο είναι ένας ασυνείδητος έμπορος τέχνης και ο Ρέντζο ο ακοινώνητος ζωγράφος και μακροχρόνιος φίλος του. Πρόθυμοι να τα διακινδυνεύσουν όλα, βάζουν σε εφαρμογή ένα ακραίο και γελοίο σχέδιο για να σωθούν.