Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix, Disney+ και Ertflix.

Ads

The Amazing Spider-Man 2, ΑΝΤ1 – 22:00

Σκηνοθεσία: Μαρκ Γουέμπ

Παίζουν: Άντριου Γκάρφιλντ, Έμα Στόουν, Τζέιμι Φοξ, Ντέιν ΝτεΧάαν

Ads

Ενώ η σχέση του με την Γκουέν περνάει κρίση και ο παιδικός φίλος του Χάρι Όσμπορν αναλαμβάνει τη διεύθυνση της Oscorp, ο Πίτερ Πάρκερ καλείται να αντιμετωπίσει ως Σπάιντερμαν τον Ιλέκτρο, έναν καινούργιο εχθρό που απειλεί να βυθίσει τη Νέα Υόρκη στο σκοτάδι.

Ιερόσυλοι, ΕΡΤ2 – 00:15

Σκηνοθεσία: Μάρσα Μακρή

Παίζουν: Λουκία Μιχαλοπούλου, Blaine L. Reininger, Έρση Μαλικένζου, Γιώργος Κοντογιάννης, Ελευθερία Ρήγου, Μανώλης Δεστούνης, Άγγελος Μπόγρης, Στέλλα Σειραδάκη, Όλγα Δαμάνη

Απομονωμένοι στο διαμέρισμά τους, μια αεικίνητη γυναίκα και ένας κατάκοιτος άντρας μοιράζονται μια ζωή διόλου ειδυλλιακή, μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, όπου φόβος, οργή, ψευδαίσθηση, δέος και επιθυμία εναλλάσσονται διαρκώς και με ταχύτητα.

Hustle – Netflix

Σκηνοθεσία: Τζερεμάια Ζέιγκαρ

Παίζουν: Άνταμ Σάντλερ, Χουάντσο Ερνάνγκόμεθ, Κουίν Λατίφα, Μπεν Φόστερ

Όταν ένας άτυχος σκάουτερ του μπάσκετ ανακαλύπτει έναν πιθανό σταρ στην Ισπανία, αναλαμβάνει να αποδείξει ότι και οι δύο είναι ικανοί να φτάσουν στον NBA.

Ώρες Κοινής Ησυχίας – Erflix

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Έυαγγελάκου

Παίζουν: Υβόννη Μαλτέζου, Χρήστο Στέργιογλου, Ερρίκος Λίτσης, Αγγελική Παπαθεμελή

Καλοκαίρι σε μια αθηναϊκή γειτονιά, ο συναγερμός ενός αυτοκινήτου δεν αφήνει τους γείτονες σε ησυχία. Ο καθένας όμως έχει τα δικά του προβλήματα. Απιστία, ληστεία, ζήλια, φλερτ, και οικογενειακή συμφιλίωση επί πτωμάτων, όλα βγαίνουν στη φόρα σε πέντε αλληλένδετες ιστορίες.