Tο tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα ξεχωρίζουν, το Shrek 2, μία δραμεντί road movie, ροματική ταινία με την Όντρεϊ Χέρμπορν και το close up θρίλερ του Τζόρνταν Πιλ, «Get Out».

Σρεκ 2 (Shrek 2) – ALPHA, 21:00

Σκηνοθεσία: Άντριου Άνταμσον, Κέλι Άσμπουρι, Κόνραντ Βέρνον

Ads

Ο Σρεκ ταξιδεύει με την αγαπημένη του Φιόνα στο βασίλειο των πεθερικών του, όπου συναντά ψυχρή υποδοχή, ενώ η “καλή” νεράιδα συνομωτεί για να τον ξεφορτωθεί, ώστε να παντρέψει το γιο της με τη Φιόνα. Χωρίς στοιχεία έκπληξης, αλλά με το ίδιο ανατρεπτικό χιούμορ κι ένα νέο χαρακτήρα, τον Παπουτσωμένο Γάτο, που θα λατρέψετε.

Ζωή σε Φιλμ (Kodachrome) – ΕΡΤ2, 22:00

Σκηνοθεσία: Άντριου Άνταμσον, Κέλι Άσμπουρι, Κόνραντ Βέρνον

Στα πρόθυρα να χάσει τη δουλειά του ως μουσικός ατζέντης, ο Ματ δέχεται απρόθυμα να συνοδεύσει τον βαριά άρρωστο πατέρα του, με τον οποίο έχει να μιλήσει χρόνια, σε ένα οδικό ταξίδι στο Κάνσας. Διάσημος φωτογράφος ο τελευταίος, θέλει να εμφανίσει τέσσερα ρολά Kodachrome στο μοναδικό ειδικό εργαστήριο στον κόσμο προτού το συγκεκριμένο φιλμ αποσυρθεί οριστικά από την αγορά.

Ραντεβού στο Παρίσι (Charade) – ΒΟΥΛΗ, 22:00

Μια Αμερικανίδα πηγαίνει στο Παρίσι για να συναντήσει τον σύζυγό της, αλλά μαθαίνει ότι αυτός δολοφονήθηκε, ενώ χάθηκαν και 250.000 δολάρια τα οποία είχε κλέψει. Προσπαθώντας να βγάλει άκρη, θα μπλεχτεί με μυστικούς πράκτορες, τρεις επικίνδυνους διώκτες κι έναν γοητευτικό άγνωστο που προσφέρεται να την προστατεύσει.

Τρέξε! (Get Out) – Ant1, 23:00

Σκηνοθεσία: Τζόρνταν Πιλ
Με τους: Κάθριν Κίνερ, Ντάνιελ Καλούγια, Άλισον Ουίλιαμς

Ο Αφροαμερικανός Κρις συνοδεύει τη λευκή κοπέλα του Ρόουζ σε ένα σαββατοκύριακο γνωριμίας με τους γονείς της, στο πατρικό τους σπίτι. Το ταξίδι αναψυχής δεν θα αργήσει να μετατραπεί σε εφιάλτη…