Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Σάββατο, το τηλεοπτικό μενού περιλαμβάνει μια βέλγικη ταινία για έναν 12χρονο που εγκαταλείπεται από τον πατέρα του, ένα ντοκιμαντέρ για τη Μαρία Κάλλας, ένα γαλλικό δράμα, και το animation «Kung Fu Panda» για τους μικρούς μας φίλους.

Το Παιδί με το Ποδήλατο, Βουλή, 23:00

Βέλγικη ταινία των Ζαν-Πιέρ και Λικ Νταρντέν, με τους Σεσίλ ντε Φρανς, Ζερεμί Ρενιέ, Τομάς Ντορέ.

Ads

Εγκαταλειμμένος από τον πατέρα του, ο 12χρονος Σιρίλ υιοθετείται προσωρινά από τη Σαμάνθα, μια νεαρή κομμώτρια, η οποία προσπαθεί να του συμπαρασταθεί και να κατευνάσει την ανεξέλεγκτη οργή του.

Maria by Callas: Η Μαρία Κάλλας Εξομολογείται, ΕΡΤ2, 01:00

Ντοκιμαντέρ, του Τομ Βολφ

Η θρυλική καριέρα και η περιπετειώδης προσωπική ζωή της Μαρία Κάλλας μέσα από συνεντεύξεις και την προσωπική αλληλογραφία της.

Μετά το Χωρισμό (Jusqu’à la Garde), Ertflix

Γαλλική δραματική ταινία, σε σκηνοθεσία Ξαβιέ Λεγκράν, με τους: Λεά Ντρικέ, Ντενίς Μενοσέ, Τομά Γκιοριά

Η Μιριάμ και ο Αντουάν μοιράζονται την κηδεμονία του γιου τους Ζουλιάν. Εκείνος θέλει να μείνει μαζί της, αλλά σταδιακά διαπιστώνει πως είναι παγιδευμένος ανάμεσα σε μια φοβισμένη, υπερπροστατευτική μητέρα κι έναν ανεξέλεγκτα βίαιο πατέρα.

Kung Fu Panda, OPEN, 21:00

Animation ταινία των Μαρκ Όσμπορν και Τζον Στίβενσον.

Ο Πο, ένα χοντρούλικο και τεμπέλικο πάντα ονειρεύεται να γίνει εξπέρ των πολεμικών τεχνών. Όταν ο πάνσοφος δάσκαλος Οόγκουεϊ ανακοινώνει, προς έκπληξη όλων, ότι αυτός είναι ο «Εκλεκτός», ο Πο αρχίζει τη σκληρή εκπαίδευση. Πολύ πριν την ολοκληρώσει όμως, καλείται να αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό, την ανίκητη λεοπάρδαλη Τάι Λανγκ.