Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Δευτέρα ξεχωρίζουν μια οσκαρική ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε, ένα ντοκιμαντέρ και ένα αργό γουέστερν με ελίτ κάστ. 

Ο Λύκος της Wall Street (The Wolf of Wall Street) – ALPHA, 22:30

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μάρτιν Σκορτσέζε με τους Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τζονα Χιλ, Μάθιου ΜακΚόναχι, Τζον Φαβρό

Ads

Η ταινία είχε προταθεί για 5 Όσκαρ το 2014.

Η πραγματική ιστορία του Τζόρνταν Μπέλφορντ, χρηματιστή των δεκαετιών του ’80 και του ’90, ο οποίος έγινε πολυεκατομμυριούχος στα 26 του, προτού καταλήξει στη φυλακή για μια σειρά από οικονομικές απάτες.

Κυλάει στο αίμα μου (In my blood it runs) – ΒΟΥΛΗ, 23:00

Ντοκιμαντέρ από την Αυστραλία της Μάγια Νιούελ

Το ντοκιμαντέρ ακολουθεί την ζωή ενός 10χρονου Αβορίγινα,ενώ η οικογένεια του προσπαθεί να του δώσει την καλύτερη εκπαίδευση που μπορεί.

Μέχρι το Τέλος (The Homesman) – ERTFLIX

Αμερικανογαλλική ταινία, σκηνοθεσία Τόμι Λι Τζόουνς με τους Τόμι Λι Τζόουνς, Χίλαρι Σουάνκ, Μέριλ Στριπ, Τζέιμς Σπέιντερ

Στη Νεμπράσκα της δεκαετίας του 1850 μια μοναχική, αλλά δυναμική γυναίκα σώζει έναν αναξιόπιστο λιποτάκτη από την αγχόνη, αναγκάζοντάς τον να τη συνοδεύσει σε ένα εκκλησιαστικό ίδρυμα της Άιοβα, όπου θέλει να μεταφέρει τρεις γυναίκες που έχουν χάσει τα λογικά τους.

Η Σιωπηλή Δολοφόνος (The Assassin) – Cinobo

Κινέζικη ταινία, σκηνοθεσία Χου Χσιάο Χσιεν με τους Κι Σου, Τσεν Τσανγκ, Σατόσι Τσουμαμπούκι

Στην Κίνα του 9ου αιώνα μια δολοφόνος αναλαμβάνει να σκοτώσει τον εξάδελφό της, πολιτικό ηγέτη που βρίσκεται σε διαμάχη με την αυτοκρατορική αυλή.