Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Τρίτη, ξεχωρίζουν ο «Αρμαγεδδών», το δεύτερο μέρος της βιογραφίας του Ζακ Μεσρίν και ένα δραματικό ρομάντζο του Αμπάς Κιαροστάμι.

Αρμαγεδδών (Armageddon) – ALPHA, 22:40

Σκηνοθεσία: Μάικλ Μπέι
Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Μπεν Άφλεκ, Λιβ Τάιλερ, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Στιβ Μπουσεμί, Γουίλ Πάτον, Πέτερ Στορμάρε

Ads

Μια ομάδα ειδικών στις γεωτρήσεις εκπαιδεύεται τάχιστα από τη NASA, με αποστολή να φυτέψει μια πυρηνική βόμβα σ’ έναν αστεροειδή που απειλεί να καταστρέψει τη Γη.

Υπ’ Αριθμόν 1 Δημόσιος Κίνδυνος: Μέρος 2o (L’Instinct de Mort) – OPEN, 23:00

Σκηνοθεσία: Ζαν Φρανσουά Ρισέ

Παίζουν: Βινσέτ Κασέλ, Σεσίλ ντε Φράνς, Ζεράρντ Ντερπατιέ, Ζίλ Λελούς

Ο Ζακ Μεσρίν ήταν ο τελευταίος μεγάλος γάλλος γκάνγκστερ. Οι αρχές τον είχαν χαρακτηρίσει «Δημόσιο Κίνδυνο Νο 1», ενώ χάρη στην ικανότητά του να μεταμφιέζεται και να διαφεύγει της αστυνομίας, ο κόσμος τον αποκαλούσε ως τον «άνθρωπο με τα χίλια πρόσωπα». Η πρώτη ταινία παρακολουθεί τη ζωή του Ζακ Μεσρίν από τα παιδικά του χρόνια, τη συμμετοχή του στον πόλεμο της Αλγερίας και τα πρώτα του βήματα στο έγκλημα μέχρι τη δράση του στον Καναδά, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την επιστροφή του στη Γαλλία. Οι σχέσεις του με τη Ζαν Σνάιντερ, τον Γκουίντο, τον Ζαν-Πολ Μερσιέ και τον Πολ θα καθορίσουν αμετάκλητα τη μετέπειτα πορεία του στο έγκλημα.

Κάτι Σαν Έρωτας (Like Someone in Love) – Cinobo

Σκηνοθεσία: Αμπάς Κιαροστάμι
Παίζουν: Ριν Τακανάσι, Τακάσι Οκούνο, Ρίο Κάσε

Μια φοιτήτρια, η οποία δουλεύει και ως συνοδός κυρίων, πηγαίνει για ραντεβού στο σπίτι ενός ηλικιωμένου ακαδημαϊκού, αλλά τα πράγματα θα εξελιχτούν εντελώς διαφορετικά απ’ ό,τι τα είχαν σχεδιάσει οι δυο τους.

«Ο Νονός – Όλη η ιστορία» – COSMOTE TV

Για τους λάτρεις της οικογένειας Κορλεόνε, η COSMOTE TV δημιούργησε στην αρχική σελίδα της streaming υπηρεσίας την ειδική ενότητα με τίτλο «Ο Νονός – Όλη η ιστορία». Η ενότητα θα είναι διαθέσιμη στους συνδρομητές της πλατφόρμας έως τις 30/6 και οι τίτλοι που θα περιλαμβάνει είναι η σειρά «The Offer», και οι ταινίες «The Godfather Coda: The death of Michael Corleone», «The Godfather Part II» και «The Godfather».