Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Ο Υπέροχος Γκάτσμπι, OPEN – 21:00

Ο πρώην χρηματιστής και νυν τρόφιμος νευρολογικής κλινικής Νικ Κάραγουεϊ αφηγείται τις ξένοιαστες ημέρες του στο Λονγκ Άιλαντ του 1922 και τη γνωριμία του με τον γοητευτικό όσο και μυστηριώδη μεγιστάνα Τζέι Γκάτσμπι.

Σκηνοθεσία: Μπαζ Λούρμαν

Με τους: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τόμπι Μαγκουάιρ, Κάρεϊ Μάλιγκαν, Τζόελ Έντγκερτον

Καπετάν Βράκας, STAR – 21:00

Για να εκδικηθούν τον κακόκτροπο διευθυντή του σχολείου τους, δύο υπερβολικά ευφάνταστοι και σκανδαλιάρηδες μαθητές τον υπνωτίζουν και τον πείθουν ότι είναι ένας αήττητος υπερήρωας. Έτσι, ο κύριος Κρουπ μεταμορφώνεται στον ενθουσιώδη, εντελώς άσχετο αλλά καλόκαρδο ήρωα, Καπετάν Βράκα, και με την κόκκινη κάπα ν’ ανεμίζει πάνω από την άσπρη βράκα του, είναι έτοιμος (;) να σώσει τον κόσμο.

Άντρας Για Σπίτι, ΕΡΤ3 – 22:00

Σκηνοθεσία: Λωρέν Ντούσο

Με τους: Αντουάν Ντιουλερι, Γκουεντολίν Χαμόν, Σοφι Σαρλότ Ισόν,

Ads

Ο 40χρονος Μαξίμ που είναι άνεργος εδώ και αρκετά χρόνια, ζητά βοήθεια σε ένα γραφείο ευρέσεως εργασίας. Κι ενώ η διευθύντρια του γραφείου, Κλερ, αναλαμβάνει να τον ενημερώσει πως δεν υπάρχει ταιριαστή δουλειά για εκείνον, η νταντά του 9χρονου γιου της την «κρεμάει» αναπάντεχα. Μπορεί ο Μαξίμ να ξεκινήσει μια νέα καριέρα ως νταντά;

Καρδιά Βουνό, ΒΟΥΛΗ – 23:00

Σκηνοθεσία: Νταγκούρ Κάρι

Με τους: Γκούναρ Γιόνσον, Ίλμουρ Κριστγιάνσντοτιρ, Σίγκουριον Κιάρτανσον

Ο Φούζι είναι ένας χοντρός εσωστρεφής 43χρονος που ζει με τη μητέρα του σε μια μοναχική, απόλυτα μονότονη ρουτίνα. Μέχρι που θα γνωρίσει τη δυναμική, ομιλητικότατη Σιόρν.