Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα ξεχωρίζουν, το μυστήριώδες «Scoop» του Γούντι Άλεν, το αριστούργημα του Φελίνι «Οι Βιτελόνοι» και «Δεν ήσουν ποτέ εδώ».

Scoop – ΕΡΤ2, 22:00

Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν
Με τους: Σκάρλετ Γιόχανσον, Γούντι Άλεν, Χιου Τζάκμαν

Ads

Όταν η Σόντρα, Αμερικανίδα φοιτήτρια δημοσιογραφίας στο Λονδίνο, πηγαίνει στο σόου του ταχυδακτυλουργού Γουότερμαν, της εμφανίζεται το φάντασμα ενός διάσημου δημοσιογράφου αποκαλύπτοντας ότι ο συμπαθής αριστοκράτης Πίτερ Λάιμαν είναι στην πραγματικότητα ένας κατά συρροή δολοφόνος. Αμέσως εκείνη, μαζί με τον Γουότερμαν, αναλαμβάνει να βγάλει δημοσιγραφικό λαβράκι.

Οι Βιτελόνι (Il Vitelloni) – ΒΟΥΛΗ, 22:00

Σκηνοθεσία: Φεντερίκο Φελίνι
Με τους: Γκούναρ Μπγιέρνστραντ, Φράνκο Ιντερλέγκι, Αλμπέρτο Σόρντι, Φράνκο Φαμπρίτσι, Λεοπόλντο Τριέστε, Ρικάρντο Φελίνι

Σε μια παραθαλάσσια ιταλική πόλη, πέντε αργόσχολοι νέοι πρέπει να πάρουν αποφάσεις για το μέλλον τους.

Δεν Ήσουν Ποτέ Εδώ (You Were Never Really Here) – ERTFLIX

Σκηνοθεσία: Λιν Ράμσεϊ
Με τους: Γιόακιν Φίνιξ, Εκατερίνα Σαμσόνοφ, Αλεσάντο Νιβόλα, Τζούντιθ Ρόμπερτς

Ο Τζο είναι ένας ψυχολογικά τραυματισμένος βετεράνος, ο οποίος δουλεύει πλέον ως ανορθόδοξος ντετέκτιβ που δεν διστάζει να φτάσει στα άκρα. Έτσι, όταν η ανήλικη κόρη ενός πολιτικού εξαφανίζεται, εκείνος αναλαμβάνει να την εντοπίσει και να τη φέρει πίσω.