Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Παρασκευή, ξεχωρίζουν μία μεταποκαλυπτική ταινία δράσης, μία ρομαντική κομεντί και ένα θρίλερ με τον Αλέν Ντελόν.

Ζωντανός Θρύλος (I Am Legend) – OPEN, 21:00

Σκηνοθεσία: Φράνσις Λόρενς
Με τους: Γουίλ Σμιθ, Άλις Μπράγκα, Τσάρλι Τάχαν

Ads

Ο βιολόγος Ρόμπερτ Νέβιλ είναι ο μοναδικός επιζών σε μια Νέα Υόρκη που έχει πληγεί από ένα θανατηφόρο ιό. Προσπαθώντας να μένει μακριά από την απειλή των νυχτόβιων μεταλλαγμένων, συνεχίζει να αναζητά το αντίδοτο.

Σουζάνα με Σκοτώνεις (Me Estas Matando Susana) – ΕΡΤ2, 22:00

Σκηνοθεσία: Ρομπέρτο Σνάιντερ
Με τους: Γκαέλ Γκαρσία Μπερνάλ, Βερόνικα Ετσέγκουι, Μπιόρν Χίλνουρ Χάλαρντσον

Ο Ελίχιο είναι ένας Μεξικανός δευτεροκλασάτος ηθοποιός που ένα πρωί διαπιστώνει πως η γυναίκα του τον έχει εγκαταλείψει εντελώς απροειδοποίητα. Την αναζητά παντού και όταν ανακαλύπτει πως έχει φύγει από την πόλη του Μεξικού για ένα λογοτεχνικό εργαστήριο στην Άιοβα, παίρνει το πρώτο αεροπλάνο για τις ΗΠΑ.

Η Κατάσκοπος (Die Agentin) – OPEN, 23:00

Σκηνοθεσία: Γιούβαλ Άντλερ
Με τους: Νταϊαν Κρούγκερ, Μάρτιν Φρίμαν, Κας Ανβάρ

Μια κατάσκοπος της Μοσάντ εξαφανίζεται ενώ βρισκόταν στο Λονδίνο για την κηδεία του πατέρα της, αναγκάζοντας τον εκπαιδευτή της να την εντοπίσει και να σιγουρευτεί ότι όλα είναι εντάξει…

Ο Αδίστακτος (Le Traitement de Choc) – ΕΡΤ 3, 23:30

Σκηνοθεσία: Αλέν Ζεσουά
Με τους: Αλέν ντελόν, Ανι Ζιραρντό, Μισέλ Ντισοσουά

Ενας γιατρός διατηρεί μια κλινική αναζωογονήσεως των κυττάρων, με πλούσια πελατεία. Το υπηρετικό προσωπικό αποτελείται από νεαρούς Πορτογάλους, που η σωματική τους αντοχή εξαντλείται καταπληκτικά γρήγορα.