Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix, Cosmotetv και Ertflix.

Ads

Σήμερα ξεχωρίζουν μία ιταλική κωμωδία, μία ταινία δράσης με ενδιαφέρον καστ και ο αντιπολεμικός «Μεγάλος Δικτάτωρ» του Τσάρλι Τσάπλιν.

Έκρηξη (Blown Away) – OPEN, 21:00

Σκηνοθεσία: Στ.Χόπκιν
Παίζουν:Τζεφ Μπρίτζες, Τόμι Λι Τζόουνς, Λόιντ Μπρίτζες, Σούζι Άμις

Ads

Ενας πυροτεχνουργός της αστυνομίας της Βοστώνης και πρώην Ιρλανδός τρομοκράτης, αντιμετωπίζει την απειλή ενός παλιού του συντρόφου, που δραπέτευσε από τη φυλακή.

Τι Όμορφη Μέρα Θεέ μου! (Che Bella Giornata) – ΕΡΤ2, 22:00

Σκηνοθεσία: Τζενάρο Νουνζιάντε
Παίζουν:Κέκο Ζαλόνε, Ναμπίχα Ακάρι, Λουίτζι Λουτσιάνο

Ο εντελώς αδέξιος Κέκο αναλαμβάνει χρέη υπευθύνου ασφαλείας ενός καρδιναλίου και γίνεται στόχος ισλαμιστών τρομοκρατών, οι οποίοι θέλουν να τον χρησιμοποιήσουν για να ανατινάξουν τον καθεδρικό του Μιλάνου.

Cloverfield – OPEN, 23:45

Σκηνοθεσία: Ματ Ριβς
Παίζουν: Μάικλ Σταλ – Ντέιβιντ, Λίζι Κάπλαν, Τζέσικα Λούκας, Τι Τζέι Μίλερ

Την παραμονή της αναχώρησης του νεαρού Ρομπ για την Ιαπωνία, πέντε φίλοι του οργανώνουν ένα πάρτι, το οποίο διακόπτεται καθώς ένα τεράστιο τέρας επιτίθεται στη Νέα Υόρκη. Μια handycam καταγράφει τα γεγονότα.

Ο Μεγάλος Δικτάτωρ (The Great Dictator) – Cinobo

Σκηνοθεσία: Τσάρλι Τσάπλιν
Παίζουν:Τσάρλι Τσάπλιν, Πολέτ Γκοντάρ, Τζακ Όκι

Ένας Εβραίος κουρέας εμπλέκεται σε μια σειρά από κωμικές παρεξηγήσεις εξαιτίας της τεράστιας ομοιότητάς του με το δικτάτορα Χίνκελ.