Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Τρίτη, ξεχωρίζουν μία Γαλλική κωμωδία, η «Συνέντευξη με έναν Βρυκόλακα» και μία αμερικάνικη ταινία δράσης και εκδίκησης.

Γλυκιά Απόδραση (Comme un Avion) – ΕΡΤ2, 22:00

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Μπρούνο Πονταλιντές με τους Ανιές Ζαουί, Μπρούνο Πονταλιντές, Σαντρίν Κιμπερλέν

Ads

Ο Μισέλ είναι ένας μεσήλικας γραφίστας που βρίσκεται στην αναζήτηση διεξόδου από την καθημερινή ρουτίνα. Η απόκτηση ενός καγιάκ αποτελεί την αφορμή για μια μίνι απόδραση στη γαλλική ύπαιθρο. Το ταξίδι του θα πάρει μια απροσδόκητη τροπή όταν φτάσει σε ένα μικρό, απομονωμένο εστιατόριο όπου δουλεύουν δυο γυναίκες.

Blood Father: Βίαιη Δικαιοσύνη – ALPHA, 22:30

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ζαν-Φρανσουά Ρισέ με τους Μελ Γκίμπσον, Ντιέγκο Λούνα, Γουίλιαμ Μέισι, Έριν Μοριάρτι

Ένας πρώην κατάδικος συναντά ξανά έπειτα από καιρό τη 17χρονη κόρη του και προσπαθεί να την προστατεύσει από τους εμπόρους ναρκωτικών που την καταδιώκουν για να τη σκοτώσουν.

Συνέντευξη Με Έναν Βρικόλακα (Interview With the Vampire) – STAR, 2:30

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Νιλ Τζόρνταν με τους Τομ Κρουζ, Μπραντ Πιτ, Αντόνιο Μπαντέρας, Στίβεν Ρία, Κρίστιαν Σλέιτερ

Το θύμα ενός βρυκόλακα στη Νέα Ορλεάνη του 18ου αιώνα προσπαθεί να επιβιώσει σε έναν εχθρικό κόσμο, χωρίς να αποδέχεται το γεγονός ότι έχει και ο ίδιος μεταμορφωθεί σε βρυκόλακα.

Κλεμμένα Φιλιά (Baisers Voles) – Cinobo

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Φρανσουά Τριφό με τους Ζαν-Πιέρ Λεό, Κλοντ Ζαντ, Ντελφίν Σεϊρίνγκ

Ο Αντουάν Ντουανέλ απολύεται από το στρατό, δοκιμάζει την τύχη του ως νυχτερινός θυρωρός, προσλαμβάνεται σε γραφείο ντετέκτιβ και ταλαντεύεται συναισθηματικά ανάμεσα στη νεαρή Κριστίν και την ώριμη κ. Ταμπάρ.