Tο tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Κυριακή, ξεχωρίζει το κλείσιμο της τριλογίας του «Matrix», η παλιά ελληνική ταινία «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Ο Υποκινητής» του Σπάικ Λι, αλλά και η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, «Ο θάνατος του ιερού ελαφιού», από την πλατφόρμα του Ertflix.

The Matrix Revolutions – OPEN, 21:00

Σκηνοθεσία: Λάνα και Λίλι Γουατσόφσκι

Παίζουν: Κιάνου Ριβς, Λόρενς Φίσμπερν, Κάρι Αν Μος, Χιούγκο Γουίβινγκ

Ads

Ενώ οι μηχανές ετοιμάζονται να εισβάλουν στην πόλη Ζάιον, τελευταίο καταφύγιο του ανθρώπινου είδους, ο Νίο επιχειρεί να φτάσει στην πηγή του Μάτριξ, για να πείσει ότι ο κοινός εχθρός τους είναι ο πράκτορας Σμιθ, ένα πρόγραμμα που έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και απειλεί με αφανισμό τα πάντα.

Ο Φίλος μου ο Λευτεράκης – STAR, 21:00

Ο Θόδωρος επινοεί την ύπαρξη ενός φανταστικού φίλου για να καλύπτει τα ξεπορτίσματα με την ερωμένη του έως τη στιγμή που το… αποκύημα της φαντασίας του εμφανίζεται με σάρκα και οστά.

Ο Υποκινητής – ΑΝΤ1, 23:00

Σκηνοθεσία: Σπάικ Λι

Παίζουν: Ντένζελ Ουάσινγκτον, Κλάιβ ‘Οουεν, Τζόντι Φόστερ

Μια συμμορία επιτίθεται σε τράπεζα στη Νέα Υόρκη και παίρνει ομήρους υπαλλήλους και πελάτες. Ενώ ο ντετέκτιβ Φρέιζερ που αναλαμβάνει την υπόθεση προσπαθεί να ανακαλύψει ποια είναι τα πραγματικά κίνητρα των απαγωγέων, η Μαντλίν, εκπρόσωπος των συμφερόντων του ιδιοκτήτη της τράπεζας, διαπραγματεύεται με τον αρχηγό των ληστών για να μην αποκαλυφθεί το περιεχόμενο μιας θυρίδας.

Ο θάνατος του ιερού ελαφιού – Ertflix

Σκηνοθεσία: Γιώργος Λάνθιμος

Παίζουν: Κόλιν Φάρελ, Νικόλ Κίντμαν, Μπάρι Κέγκαν, Ράφι Κάσιντι

Ο Στίβεν, επιτυχημένος καρδιοχειρουργός και παντρεμένος με δύο παιδιά, αναπτύσσει φιλίες με τον Μάρτιν, ένα ορφανό 16χρονο αγόρι, που «διεισδύει» αργά και μεθοδικά στην οικογένειά του με ολέθριες συνέπειες.