Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα το τηλεοπτικό μενού περιλαμβάνει μια απολαυστική κωμωδία με τους Μπεν Στίλερ και Ρόμπερτ ντε Νίρο, μια μίξη μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ και κι ένα θρίλερ γύρω από έναν τηλεφωνικό θάλαμο.

Πεθερικά της Συμφοράς, OPEN – 21.00

Σκηνοθεσία: Τζέι Ρόουτς
Παίζουν: Μπεν Στίλερ, Ρόμπερτ ντε Νίρο, Ντάστιν Χόφμαν, Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Ads

Οι συντηρητικοί Μπερνς επισκέπτονται τους γονείς του μέλλοντα γαμπρού τους, τους φιλελεύθερους Φόκερ.

Τηλεφονικός Θάλαμος, ALPHA – 02.15

Σκηνοθεσία: Τζόελ Σουμάχερ
Παίζουν: Κόλιν Φάρελ, Φόρεστ Γουιτάκερ, Κέιτι Χολμς, Ράντα Μίτσελ

Ο Στου, ένας δημοσιοσχετίστας που διάγει μια ψεύτικη και γεμάτη ψέματα ζωή, βρίσκεται παγιδευμένος σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο στη Νέα Υόρκη, καθώς ένας άγνωστος, που μόλις σκότωσε έναν περαστικό, τον σημαδεύει με καραμπίνα. Ένας αγωνιώδης διάλογος ξεκινά ανάμεσα στους δύο άνδρες, ενώ η αστυνομία έχει περικυκλώσει το θάλαμο, νομίζοντας ότι ο Στου είναι ο δολοφόνος.

Η Κόλαση του Aνρί-Ζορζ Κλουζό, CINOBO

Σκηνοθέτες: Σερζ Μπρόμπεργκ, Ρουξάντρα Μεντρέα
Ηθοποιοί:Μπερενίς Μπεζό, Ρόμι Σνάιντερ, Ζακ Γκαμπλέν, Σερζ Ρετζιανί

Επρόκειτο να είναι το κινηματογραφικό γεγονός των ‘60s. Αντ’αυτού, το πρότζεκτ εγκαταλείφθηκε την τρίτη βδομάδα γυρισμάτων αφήνοντας ένα αριστούργημα ανολοκλήρωτο. Ολοκληρωμένη το 2009 ως μια μίξη μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, αυτή η «Κόλαση» αποτελεί ένα φιλμικό κειμήλιο και μια ματιά σε έναν παράλληλο κόσμο ομορφιάς.

To 1964 o Ανρί-Ζορζ Κλουζό διαλέγει τη Ρόμι Σνάιντερ και τον Σέρζε Ρεγκιάνι ως πρωταγωνιστές της «Κόλασης». Το αινιγματικό πρότζεκτ θα εστίαζε σε έναν μάνατζερ ξενοδοχείου που καταλαμβάνεται από τους δαίμονες της ζήλιας και επρόκειτο να είναι το κινηματογραφικό γεγονός της δεκαετίας, με τον Κλουζώ να έχει στη διάθεσή του λευκή επιταγή κι ένα μεγάλο μπάτζετ. Όμως στη διάρκεια των γυρισμάτων τα πάντα πάνε στραβά και το σχέδιο εγκαταλείπεται, αφήνοντας στη μέση κάτι που επρόκειτο να γράψει ιστορία.