Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Σάββατο ξεχωρίζει η ταινία κινουμένων σχεδίων «Οι Κρουντς», «Ο Λαβύρινθος της Σιωπής», η ταινία Μην Ανησυχείς, δε θα Φτάσει Μακριά με τα Πόδια, με τον Χοακίν Φοίνιξ, αλλά και το «Θα χυθεί Αίμα», του Πολ Τόμας Άντερσον.

Οι Κρουντς, STAR – 21:00

Σκηνοθεσία: Κερκ Ντε Μίκο, Κρις Σάντερς

Μια προϊστορική κωμική περιπέτεια η οποία ακολουθεί την πρώτη οικογένεια του πλανήτη, τους Κρούντς, στο ξεκίνημα ενός μοναδικού ταξιδιού.

Ο Λαβύρινθος της Σιωπής, Βουλή – 23:00

Σκηνοθεσία: Τζούλιο Ρικιαρέλι

Παίζουν: Αλεξάντερ Φέλινγκ, Αντρέ Ζιμάνσκι, Φριντερίκε Μπεχτ

Ads

Στη Φρανκφούρτη του 1958 ένας φιλόδοξος νεαρός εισαγγελέας και ένας δημοσιογράφος προσπαθούν να αποκαλύψουν και να φέρουν μπροστά στη δικαιοσύνη ναζί εγκληματίες που παραμένουν ασύλληπτοι. Τόσο η κοινή γνώμη όσο και ο Τύπος, όμως, θεωρούν πως οι κατηγορίες είναι προϊόν αντεθνικής προπαγάνδας.

Μην Ανησυχείς, δε θα Φτάσει Μακριά με τα Πόδια – Ertflix

Σκηνοθεσία: Γκας Βαν Σαντ

Παίζουν: Γιόακιν Φίνιξ, Τζόνα Χιλ, Ρούνι Μάρα, Τζακ Μπλακ

Όταν ο Τζον Κάλαχαν, ο οποίος έχει μείνει τετραπληγικός ύστερα από αυτοκινητικό ατύχημα, δέχεται να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης από το αλκοόλ, ανακαλύπτει το ταλέντο του ως ανατρεπτικού, προκλητικού καρτουνίστα.

Θα Χυθεί Αίμα – Netflix

Σκηνοθεσία: Πολ Τόμας Άντερσον

Παίζουν: Ντάνιελ Ντέι Λιούις, Ράσελ Χάρβαρντ, Πολ Ντάνο

Η άνοδος, οι εσωτερικές και οι οικογενειακές συγκρούσεις και η αναπόφευκτη πτώση του Ντάνιελ Πλενβιού, ενός κτηματία που ψάχνει για πετρέλαιο στο Τέξας στο πέρασμα από τον 19ο στον 20ο αιώνα. Υποψήφιο για 8 Όσκαρ (καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας, διασκευασμένου σεναρίου, α΄ ανδρικού ρόλου κ.ά.).