Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Τετάρτη, ξεχωρίζουν μια διασκεδαστική ταινία δράσης, το δεύτερο σίκουελ της «Επικίνδυνης Αποστολής», ένα ισραηλινό δράμα και μία κομεντί με εξαιρετικό cast.

Kingsman: Η Μυστική Υπηρεσία (Kingsman: The Secret Service) – STAR, 21:00

Σκηνοθεσία: Μάθιου Βον
Με τους: Κόλιν Φερθ, Σάμιουελ Λ.Τζάκσον, Μάικλ Κέιν, Τάρον Ίτζερτον

Ads

Ενώ προσπαθεί να διαλευκάνει μια «οικολογική» συνωμοσία που απειλεί την ανθρωπότητα, ένας βετεράνος Βρετανός κατάσκοπος παίρνει υπό την προστασία του έναν ατίθασο νεαρό και προσπαθεί να τον στρατολογήσει στην άκρως μυστική υπηρεσία του.

Επικίνδυνη Αποστολή 3 (M:I:III) – ΣΚΑΪ, 21:00

Σκηνοθεσία: Τζέι Τζέι Έιμπραμς
Με τους: Τομ Κρουζ, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, Βινγκ Ρέιμς, Μισέλ Μόναγκαν

Ο ειδικός πράκτορας Ίθαν Χαντ, αν και έχει προσωρινά αποσυρθεί από την ενεργό δράση κι ετοιμάζεται να παντρευτεί, τα βάζει με έναν επικίνδυνο έμπορο όπλων και πολεμικής τεχνολογίας, ο οποίος όμως ορκίζεται ότι θα σκοτώσει τη σύντροφό του.

Foxtrot – ΕΡΤ2, 22:00

Σκηνοθεσία: Σάμιουελ Μάοζ
Με τους: Λίορ Ασκενάζι, Σάρα Άντλερ, Γιόνατον Σιράι

Ένα πρωί τρεις στρατιώτες χτυπούν την πόρτα του Μίκαελ και της Ντάφνα για να τους ανακοινώσουν πως ο νεαρός γιος τους έπεσε εν ώρα καθήκοντος. Εκείνη λιποθυμάει και αυτός βυθίζεται σε ένα βουβό πένθος.

Οι Λωποδύτες (Bandits) – ΑΝΤ1, 00:30

Σκηνοθεσία: Μπάρι Λέβινσον
Με τους: Μπρους Γουίλις, Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Κέιτ Μπλάνσετ, Τρόι Γκάριτι 

Δύο δραπέτες, ο ακαταμάχητος Τζο και ο υποχόνδριος Τέρι, ληστεύουν τράπεζες και γίνονται γνωστοί στα μίντια ως «μουσαφίρηδες ληστές». Η ζωή τους αλλάζει από τη στιγμή που έρχεται μαζί τους η Κέιτ, μια αστή που βαρέθηκε τη συζυγική ζωή της και ερωτεύεται και τους δύο.