Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix, Disney+ και Ertflix.

Ads

Σήμερα ξεχωρίζουν, μία Γαλλική κωμωδία, μία ταινία δράσης με ενδιαφέρον καστ, ένα αριστούργημα του Τσάρλι Κάουφμαν και το οσκαρικό «Black Swan» του Ντάρεν Αρονόφσκι.

Ο Αρχιτσιγκούνης (Radin!) – ΕΡΤ2, 22:00

Σκηνοθεσία: Φρεντ Καβαγέ
Παίζουν: Ντανί Μπουν, Λοράνς Αρνέ, Νοεμί Σμιντ

Ads

Ένας ακοινώνητος, σπαγκοραμμένος βιολιστής, που ζει κάνοντας αιματηρή οικονομία, φλερτάρει με την καινούργια βιολοντσελίστρια της ορχήστρας, ενώ ανακαλύπτει πως έχει μια κόρη που αγνοούσε την ύπαρξή της.

Battleship – STAR, 22:00

Σκηνοθεσία: Πίτερ Μπεργκ
Παίζουν: Τέιλορ Κιτς, Λίαμ Νίσον, Μπρούκλιν Ντέκερ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ, Ριάνα

Πραγματοποιώντας ασκήσεις ανοιχτά της Χαβάης, δυνάμεις του αμερικανικού και του γιαπωνέζικου ναυτικού θα βρεθούν αντιμέτωπες με τεχνολογικά προηγμένους εξωγήινους οι οποίοι εισβάλλουν στη Γη.

Σκέφτομαι να Βάλω ένα Τέλος (I’m Thinking of Ending Things) – Netflix

Σκηνοθεσία: Τσάρλι Κάουφμαν
Παίζουν: Τζέσι Μπάκλεϊ, Τζέσε Πλέμονς, Τόνι Κολέτ

Παρά τις αμφιβολίες της για τη σχέση τους, μια νεαρή γυναίκα κάνει ένα οδικό ταξίδι με τον νέο της φίλο, τον Τζέικ, με προορισμό τη φάρμα της οικογένειάς του. Αποκλεισμένη στη φάρμα εξαιτίας μιας χιονοθύελλας, παρέα με τη μητέρα και τον πατέρα του Τζέικ, η κοπέλα αρχίζει να αμφισβητεί την ουσία όλων όσων γνώριζε και καταλάβαινε για τον φίλο της, τον εαυτό της και τον κόσμο.

Μαύρος Κύκονος ( Black Swan) – Disney+

Σκηνοθεσία: Ντάρεν Αρονόφκσι
Παίζουν: Ναταλί Πόρτμαν, Βενσάν Κασέλ, Μίλα Κούνις, Μπάρμπαρα Χέρσεϊ

Μια νεαρή μπαλαρίνα πρέπει να αποδείξει στον απαιτητικό καλλιτεχνικό διευθυντή της ότι μπορεί να ενσαρκώσει τον πρώτο ρόλο στη «Λίμνη των Κύκνων». Ταυτόχρονα, προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από την ψυχαναγκαστική μητέρα της και να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό μιας φιλόδοξης συναδέλφου της.