Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Σάββατο, ξεχωρίζουν μάι φουτουριστική ταινία δράσης με τον Τομ Κρουζ, η τρίτη ταινία του franchise «Έγω ο Απαισιότατος» και ένα αριστούργημα του Αντρέι Σβιάνγκιντσεφ.

Oblivion – STAR, 17:15

Σκηνοθεσία: Τζόζεφ Κοζίνσκι
Παίζουν: Τομ Κρουζ, Όλγα Κουριλένκο, Μόργκαν Φρίμαν, Αντρέα Ραϊσμπορόου

Ads

2077, σε μια έρημη, ύστερα από πυρηνικό πόλεμο με τους εξωγήινους, Γη. Ο Τζακ και η Βικτόρια έχουν ως αποστολή να προστατεύουν από τους σαμποτέρ τα πολύτιμα για την ενέργεια της ανθρώπινης αποικίας στον Τιτάνα ρομποτικά σκάφη. Μέχρι που η συνάντησή τους με μια μυστηριώδη Γήινη θα ξυπνήσει στον Τζακ αποκαλυπτικές μνήμες.

Οι Μνήμες του Νερού (The Weight of Water) – ΕΡΤ3, 22:00

Σκηνοθεσία: Κάθριν Μπίγκελοου
Παίζουν: Κάθριν ΜακΚόρμακ, Σάρα Πόλεϊ, Σον Πεν, Τζος Λούκας, Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ, Κιάραν Χιντς

Μια φωτογράφος ταξιδεύει μαζί με τον άντρα της, τον αδερφό του και τη φίλη του σε κάποιο απομονωμένο νησάκι όπου διαπράχθηκαν τον προηγούμενο αιώνα δύο άγριες δολοφονίες γυναικών. Γυρνώντας πίσω το χρόνο μέσα από τις έρευνές της, θα ανακαλύψει την αλήθεια πίσω από το έγκλημα…

Εγώ, ο Απαισιότατος 3 (Despicable Me 3) – STAR, 22:50

Σκηνοθεσία: Πιέρ Κοφέν,  Κάιλ Μπάλντα, Έρικ Γκιγιόν

Ο Γκρου ανακαλύπτει πως έχει έναν δίδυμο αδερφό και μαζί θα συνεργαστούν πάνω σε άλλη μία ληστεία.

Λεβιάθαν (Leviathan) – Βουλή, 23:00

Σκηνοθεσία: Αντρέι Σβιάνγκιντσεφ
Παίζουν: Αλεξέι Σερεμπριάκοφ, Έλενα Λιαντόβα, Ρόμαν Μαντιάνοφ, Βλαντιμίρ Βντοβιτσένκοφ

Ο Κόλια ζει με τη γυναίκα του και τον έφηβο γιο του σε μια παραθαλάσσια πόλη του ρώσικου Βορρά. Όταν μαθαίνει πως ο διεφθαρμένος δήμαρχος σκοπεύει να κατεδαφίσει το σπίτι του, ζητάει από ένα φίλο του δικηγόρο να τον βοηθήσει. Η άφιξη του Ντιμίτρι από τη Μόσχα, όμως, θα αλλάξει τη ζωή του Κόλια δραματικά.