Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Σάββατο, ξεχωρίζει η ταινία κινούμενων σχεδίων «Οι Απίθανοι 2», το βραβευμένο «Έριν Μπρόκοβιτς» αλλά και το δραματικό «Ο Εγωιστής Γίγαντας».

Οι Απίθανοι 2, Star – 21:00

Σκηνοθεσία: Μπραντ Μπερντ

Έπειτα από μια αποτυχημένη προσπάθεια των Απίθανων να σταματήσουν τον πανούργο Υποχθόνιο, οι υπερήρωες κηρύσσονται εκτός νόμου. Ένας πλούσιος επιχειρηματίας όμως δίνει στην Ελαστίνα την ευκαιρία να ηγηθεί μιας καμπάνιας αποκατάστασης της φήμης τους, γεγονός που αναγκάζει τον κ. Απίθανο να μείνει στο σπίτι και να προσέχει τα παιδιά.

Έριν Μπρόκοβιτς, 22:00 – ANT1

Σκηνοθεσία: Στίβεν Σόντερμπεργκ

Παίζουν: Τζούλια Ρόμπερτς. Άλμπερτ Φίνει, Άαρον Έκχαρτ, Μαρκ Χελγκενμπέργκερ, Πίτερ Κογιότ

Ads

Η Έριν Μπρόκοβιτς, δις διαζευγμένη μητέρα τριών παιδιών, άνεργη και χωρίς πτυχίο, προσλαμβάνεται ως υπάλληλος σε δικηγορικό γραφείο, ανακαλύπτει τυχαία μια υπόθεση μολυσμένου ύδατος και δίνεται με πάθος σ’ αυτήν, παρόλο που δεν διαθέτει τα τυπικά νομικά προσόντα.

Ο Εγωιστής Γίγαντας, Βουλή – 23:00

Σκηνοθεσία: Κλίο Μπάρναρντ

Παίζουν: Κόνερ Τσάπμαν, Σον Τόμας, Σον Γκίλντερ

Σε μια πόλη του εγγλέζικου Βορρά, ο 13χρονος Άρμπορ αποβάλλεται από το σχολείο και αρχίζει να περιφέρεται στη γειτονιά μαζί με τον κολλητό του Σουίφτι μαζεύοντας παλιοσίδερα και κλέβοντας καλώδια. Η γνωριμία τους με τον ρακοσυλλέκτη της περιοχής και η συμμετοχή τους σε αυτοσχέδιες ιπποδρομίες θα δοκιμάσουν τη φιλία των αγοριών, τα οποία αποφασίζουν να οργανώσουν μια επικίνδυνη κλοπή καλωδίων.

Veins of the World – Ertflix

Σκηνοθεσία: Byambasuren Davaa

Παίζουν: Bat-Ireedui Batmunkh, Enerel Tumen, Yalalt Namsrai

Ο Ερντέν, πατέρας του Αμρά, είναι ο αρχηγός των τελευταίων νομάδων που αντιστέκονται στις εταιρείες εξόρυξης χρυσού στη στέπα της Μογγολίας. Μετά τον θάνατο του πατέρα του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, ο Αμρά συνεχίζει τον αγώνα του στη μνήμη του πατέρα του, αλλά με την ευφυία και τα εργαλεία ενός 11χρονου αγοριού.