Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix. 

Ads

Σήμερα Κυριακή, ξεχωρίζει ένα animation,  το «Die Hard 2», μία εξαιρετική ελληνική συμπαραγωγή και το οσκαρικό «Εξουσία του Σκύλου».

Ψάχνοντας την Ντόρι (Finding Dory) – ALPHA, 21:30

Σκηνοθεσία: Άντριου Στάντον, Άνγκους ΜακΛέιν

Ένα χρόνο μετά την επιστροφή του Νέμο στο σπίτι του είναι η σειρά της ξεχασιάρας Ντόρι να ηγηθεί μιας νέας αναζήτησης. Η συμπαθέστατη μπλε ψαρίνα ξεκινά μια επικίνδυνη εκστρατεία για να βρει την οικογένειά της στην άλλη άκρη του ωκεανού.

Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει 2 (Die Hard 2) – STAR, 23:10

Ads

Σκηνοθεσία: Ρένι Χάρλιν
Παίζουν: Μπρους Γουίλις, Μπόνι Μπεντέλια, Φράνκο Νέρο

Ο ντετέκτιβ Τζον ΜακΛέιν τα βάζει με μια ομάδα τρομοκρατών, που έχει προκαλέσει χάος στις αερογραμμές του αεροδρομίου του Ντάλας.

Παρί (Pari) – ΕΡΤ2, 22:15

Σκηνοθεσία: Σιαμάκ Ετεμάντι
Παίζουν: Μελίκα Φορουτάν, Σαμπάζ Νοσίρ, Σοφία Κόκκαλη

Ένα ζευγάρι Ιρανών έρχονται στην Αθήνα για να επισκεφτούν τον γιο τους, ο οποίος σπουδάζει στο πανεπιστήμιο. Εκείνος, όμως, έχει εξαφανιστεί, σβήνοντας κάθε ίχνος του.

Η Εξουσία του Σκύλου (The Power of the Dog) – Netflix

Σκηνοθεσία: Τζέιν Κάμπιον
Παίζουν: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Κίρστεν Ντανστ, Τζέσι Πλέμονς, Κόντι Σμιτ – ΜακΦι

Στη Μοντάνα του 1925 η σχέση των αδελφών Μπέρμπανκ θα δοκιμαστεί όταν ο κοινωνικός Τζορτζ φέρει στην απομονωμένη φάρμα τους τη νέα του σύζυγο, την οποία ο μοναχικός καουμπόι Φιλ περιφρονεί προκλητικά.