Tο tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Τρίτη, ξεχωρίζουν η τελευταία ταινία του Χάρι Ντιν Στάντον Λθψκυ, το θρίλερ «Blown Away», το μυστηριώδες Ninth Gate και το λυρικό αριστούργημα «Winter Sleep».

Lucky – ΕΡΤ2, 22:00

Σκηνοθεσία: Τζον Κάρολ Λιντς
Με τους: Χάρι Ντιν Στάντον, Ρον Λίβινγκστον, Τομ Σκέριτ, Ντέιβιντ Λιντς

Ads

Ο 90χρονος Λάκι ζει την αργόσυρτη καθημερινότητά του σε μια κωμόπολη των νοτιοδυτικών πολιτειών. Τίποτα δεν μπορεί να διαταράξει τη ρουτίνα του, μέχρι που μια ξαφνική λιποθυμία τού αποκαλύπτει πως έχει πια… γεράσει.

Έκρηξη (Blown Away) – OPEN, 23:00

Σκηνοθεσία: Στ.Χόπκιν
Με τους: Τζεφ Μπρίτζες, Τόμι Λι Τζόουνς, Λόιντ Μπρίτζες, Σούζι Άμις

Ενας πυροτεχνουργός της αστυνομίας της Βοστώνης και πρώην Ιρλανδός τρομοκράτης, αντιμετωπίζει την απειλή ενός παλιού του συντρόφου, που δραπέτευσε από τη φυλακή.

Η Ένατη Πύλη (Ninth Gate) – Netflix

Σκηνοθεσία: Ρομάν Πολάνσκι
Με τους: Τζόνι Ντεπ, Λένα Ολιν, Εμανουέλ Σενιέ, Φρανκ Λαντζέλα, Τζέιμς Ρούσο

Ένας ειδικός στον εντοπισμό σπάνιων βιβλίων αναλαμβάνει να βρει για λογαριασμό ενός συλλέκτη τα ελάχιστα σωζόμενα αντίτυπα ενός σατανιστικού βιβλίου. Η έρευνά του συνοδεύεται από μυστηριώδεις φόνους, απειλές, αλλά και την απρόσμενη παρουσία μιας γυναίκας που έχει την ομορφιά του Διαβόλου.

Χειμερία Νάρκη (Kis Uykusu / Winter Sleep) – Cinobo

Σκηνοθεσία: Νουρί Μπιλγκέ Τσεϊλάν
Με τους: Χαλούκ Μπιλγκινέρ, Μελίσα Σοζέν, Ντεμέτ Ακμπάγκ

Πρώην ηθοποιός και εύπορος κληρονόμος, ο Αϊντίν ζει με τη νεαρή σύζυγό του και την πρόσφατα διαζευγμένη αδελφή του, διευθύνοντας έναν κομψό ξενώνα στην Καππαδοκία. Όταν ένα μικρό αγόρι ρίξει μια πέτρα στο παράθυρο του τζιπ του, μια σειρά γεγονότων θα τον φέρουν αντιμέτωπο με την αληθινή ζωή και τους ανθρώπους της.