Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα, Σάββατο ξεχωρίζουν δύο θρίλερ, αριστουργηματικός Γκοντάρ και «Η Ανωτέρα Βία» του βραβευμένου με δύο Χρυσούς Φοίνικες Ρούμπεν Έστλουντ.

Σχέδιο Πτήσης (Flightplan) – ΣΚΑΪ, 21:00

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Σβέντκε
Με τους: Τζόντι Φόστερ, Σον Μπιν, Πίτερ Σάρσγκαρντ, Χένινγκ Γιένσεν

Ads

Η Κάιλ, στη διάρκεια μιας υπερατλαντικής πτήσης με αεροπλάνο τελευταίας τεχνολογίας όπου μεταφέρει το φέρετρο του νεκρού άνδρα της, διαπιστώνει την εξαφάνιση της 7χρονης κόρης της, η οποία ωστόσο δεν είναι στη λίστα επιβατών, ενώ κανείς από τους επιβάτες ή το προσωπικό δεν την έχει δει.

Air Force One – ALPHA, 22:00

Σκηνοθεσία: Β.Πέτερσεν
Με τους: Κάθυ Μοριάρτι, Όγκουστ Σέλενμπεργκ, Χάρισον Φορντ, Γκλεν Κλόουζ, Γουίλιαμ Μέισι

Ρώσοι εθνικιστές καταλαμβάνουν το προεδρικό αεροπλάνο και κρατούν όμηρους την οικογένεια του Προέδρου των ΗΠΑ. Ο τελευταίος θα θυμηθεί ότι ήταν πιλότος στο Βιετνάμ και θα τα βάλει με τους τρομοκράτες.

Ο Τρελός Πιερό (Pierrot le Fou) – ΒΟΥΛΗ, 23:00

Σκηνοθεσία: Ζαν Λικ Γκοντάρ
Με τους: Ζαν Πολ Μπελμοντό, Ανα Καρίνα, Σάμουελ Φούλερ

Ύστερα από ένα βαρετό πάρτι, ο Φερντινάν Γκριφόν εγκαταλείπει τη γυναίκα και τα παιδιά του και το σκάει από το Παρίσι με μια παλιά ερωμένη του, προσπαθώντας να αποφύγουν τους επαγγελματίες δολοφόνους που την καταδιώκουν.

Ανωτέρα Βία (Force Majeure) – Cinobo

Σκηνοθεσία: Ρούμπεν Έστλαντ
Με τους: Γιοχάνες Κούνκε, Λίζα Λόβεν Κόνγκσλι, Κρίστοφερ Χίβγιου

Μια τετραμελής σουηδική οικογένεια που κάνει διακοπές για σκι στις γαλλικές Άλπεις απειλείται από μια χιονοστιβάδα που σπέρνει τον πανικό. Αντιδρώντας ενστικτωδώς, η μητέρα προσπαθεί να σώσει τα παιδιά, ενώ ο πατέρας τρέχει μακριά φοβισμένος. Όταν όλα καταλαγιάσουν, το ζευγάρι θα έρθει αντιμέτωπο με τις πράξεις του και τις συνέπειές τους.