Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Δευτέρα ξεχωρίζουν, δύο βρετανικές μαύρες κωμωδίες και ένα ρομαντικό δράμα με τους Αντόνιο Μπαντέρας και Αντζελίνα Τζολί.

Ένας Θάνατος σε μια Κηδεία (Death at a Funeral) – ΕΡΤ2, 22:00

Σκηνοθεσία: Φρανκ Οζ
Με τους: Μάθιου Μακ Φέιντεν, Ρούπερτ Γκρέιβς, Ντέιζι Ντόνοβαν

Ads

Δύο αδέρφια, που έχουν να συναντηθούν καιρό, θα ανταμώσουν, μαζί με συγγενείς και φίλους, στην κηδεία του πατέρα τους. Ενώ προσπαθούν να λύσουν τα προσωπικά τους προβλήματα, ένας μυστηριώδης ξένος τούς εκβιάζει με σοκαριστικές οικογενειακές αποκαλύψεις.

Απόλυτη Αμαρτία (Original Sin) – ANT1, 22:00

Σκηνοθεσία: Μάικλ Κρίστοφερ
Με τους:Αντζελίνα Τζολί, Τόμας Τζέιν, Τζακ Τόμσον

Στις αρχές του 1900, ένας Κουβανός επιχειρηματίας παντρεύεται την πανέμορφη Τζούλια την οποία γνώρισε δι’ αλληλογραφίας. Αν και σύντομα καταλαβαίνει ότι πρόκειται περί μιας τυχοδιώκτισσας, η οποία πήρε τη θέση της αληθινής αρραβωνιαστικιάς του, το πάθος του γι’ αυτήν θα τον οδηγήσει στην καταστροφή.

Αποστολή στην Μπριζ (In Bruges) – NETFLIX

Σκηνοθεσία: Μάρτιν ΜακΝτόνα
Με τους: Κόλιν Φάρελ, Μπρένταν Γκλίζον, Ρέιφ Φάινς

Μετά την τελευταία τους δουλειά στο Λονδίνο, δύο επαγγελματίες δολοφόνοι καταφεύγουν στη βελγική Μπριζ περιμένοντας οδηγίες. Περιφέρονται στην πόλη σαν τουρίστες, μέχρι που το αφεντικό τους διατάζει τον βετεράνο Κεν να βγάλει από τη μέση τον νεότερο και επιπόλαιο Ρέι.