Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Δευτέρα ξεχωρίζει η αληθινή ιστορία μιας ληστείας, συγκινητικό πορτραίτο της μητέρας του σκηνοθέτη, ο οποίος προσπαθεί να απαθανατίσει τις τελευταίες στιγμές της ζωής της και «Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ».

Εντιμότατοι Κλέφτες, STAR – 22.00

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μαρς
Με τους: Μάικλ Κέιν, Τζιμ Μπρόουντμπεντ, Μάικλ Γκάμπον, Τσάρλι Κοξ

Ads

Αν κι έχει υποσχεθεί στη νεκρή γυναίκα του πως δεν θα ξαναπαρανομήσει, ο ηλικιωμένος πλέον Μπράιαν Ρίντερ δελεάζεται από την πρόταση ενός νεαρού υπαλλήλου τηλεπικοινωνιών και αποφασίζει να ληστέψει τις θυρίδες μιας τράπεζας, με τη βοήθεια τεσσάρων βετεράνων συνεργατών του.

Το Λυκόφως μιας Ζωής, ΒΟΥΛΗ 23.00

Ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, μια 94χρονη μητέρα αποφασίζει να μην παραδοθεί στην απαισιόδοξη διάγνωση των γιατρών και μάς διδάσκει εκπληκτικά πράγματα για τη ζωή.

Ο Ξεχωριστός Γουίλ Χάντινγκ, ΣΚΑΙ – 02.15

Σκηνοθεσία: Γκας Βαν Σαντ
Με τους: Ματ Ντέιμον, Ρόμπιν Γουίλιαμς, Μπεν Άφλεκ, Μίνι Ντράιβερ, Στέλαν Σκάργκαρντ

Ένας νεαρός από τα λαϊκά στρώματα της Βοστόνης, που είναι διάνοια στα μαθηματικά, αρνείται να χρησιμοποιήσει τα χαρίσματά του για να ενταχθεί στο κοινωνικό σύστημα. Ένας ψυχίατρος προσπαθεί να κερδίσει τη φιλία και εκτίμησή του, ώστε να μπορέσει τουλάχιστον να οδηγήσει την οργή του σε πιο παραγωγικούς δρόμους.