Tο tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Scooby Doo! – STAR, 21:00

Σκηνοθεσία: Τόνι Σερβόν

Ένα αδέσποτο σκυλί και ο μοναχικός Σάγκι γίνονται αχώριστοι φίλοι και ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους επίδοξους νεαρούς ντετέκτιβ Φρεντ, Βίλμα και Δάφνη, δημιουργώντας τη φημισμένη Mystery Inc. Τώρα, μετά από εκατοντάδες εξιχνιάσεις μυστηρίων, ο Σκούμπι Ντου και η παρέα του έρχονται αντιμέτωποι με μια πλεκτάνη που ετοιμάζεται να ζωντανέψει έναν επικίνδυνο σκύλο φάντασμα, τον διαβόητο Κέρβερο.

Dogman – ΒΟΥΛΗ, 23:00

Σκηνοθεσία: Ματέο Γκαρόνε
Με τους: Μαρτσέλο Φόντε, Εντουάρντο Πέσε, Άνταμο Ντιονίζι

Ads

Ιδιοκτήτης ενός μαγαζιού φροντίδας σκύλων, ο Μαρτσέλο είναι παγιδευμένος σε μια σχέση υποταγής με τον πρώην μποξέρ Σιμόνε, ο οποίος τον υποχρεώνει να συμμετάσχει σε μια διάρρηξη.

Apocalypto – ΣΚΑΪ, 23:15

Σκηνοθεσία: Μελ Γκίμπσον
Με τους: Ρούντι Γιάνγκμπλαντ, Ντάλια Χερνάντεζ, Τζοναθαν Μπρούερ

Ένα χωριό των Μάγια μέσα στη ζούγκλα δέχεται επιδρομή από τους αιμοβόρους εντεταλμένους πολεμιστές του βασιλείου των Μάγια. Άνδρες και γυναίκες αιχμαλωτίζονται και οδηγούνται στην μεγάλη πόλη των Μάγια για τις ανθρωποθυσίες που κάνουν οι ιερείς για να εξευμενίσουν τους θεούς. Όμως, ο Γοργοπόδαρος είναι ο μόνος που προσπαθεί να δραπετεύσει.

Dead Man (Ο Νεκρός) – Cinobo

Σκηνοθεσία: Τζιμ Τζάρμους
Με τους: Τζόνι Ντεπ, Ρόμπερτ Μίτσαμ, Ίγκι Ποπ, Γκάμπριελ Μπερν

Ο Γουίλιαμ Μπλέικ, λογιστής από το Κλίβελαντ, φτάνοντας στην πόλη Μηχανή, βρίσκει κατειλημμένη τη θέση του στο μεταλλουργείο. Περνά τη νύχτα με μια πόρνη και σε μια συμπλοκή με τον εραστή της βρίσκεται πυροβολημένος. Ένας περιφερόμενος Ινδιάνος, ονόματι Κανένας, αναλαμβάνει να τον περιθάλψει.