Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Δευτέρα, ξεχωρίζουν μία διασκεδαστική κομεντί, μία δραματική ταινία από την Γαλλία, μία βιογραφία του Όσκαρ Γουάιλντ και η τελευταία ταινία του Πάολο Σορεντίνο.

Chef – OPEN, 21:00

Σκηνοθεσία: Τζον Φαβρό
Με τους: Τζον Φαβρό, Τζον Λεγκουιζάμο, Σκάρλετ Γιόχανσον, Σοφία Βεργκάρα

Ads

Ο σεφ ενός πολυτελούς εστιατορίου συγκρούεται με έναν κριτικό γεύσης και κατόπιν με το αφεντικό του, το οποίο τον απολύει. Με παρότρυνση της πρώην γυναίκας του, επιστρέφει στο Μαϊάμι και ξεκινά τη δική του επιχείρηση: μια κινούμενη καντίνα με γκουρμέ φαγητό.

Ο Βασιλιάς μου (Mon Roi) – ΕΡΤ2, 22:00

Σκηνοθεσία: Μαϊουέν
Με τους: Εμανουέλ Μπερκό, Βενσάν Κασέλ, Λουί Γκαρέλ

Σε κέντρο αποκατάστασης έπειτα από ένα ατύχημά της στο σκι, η Τονί αναπολεί την περιπετειώδη ερωτική σχέση της με τον Τζόρτζιο και προσπαθεί να επουλώσει τόσο τα σωματικά όσο και τα ψυχολογικά τραύματά της.

Ευτυχισμένος Όσκαρ (Happy Prince) – ERTFLIX

Σκηνοθεσία: Ρούπερτ Έβερετ
Με τους: Ρούπερτ Έβερετ, Κόλιν Φερθ, Έμιλι Γουάτσον, Κόλιν Μόργκαν

Σε ένα φτηνό παρισινό ξενοδοχείο ο Όσκαρ Ουάιλντ ζει φτωχός και ξεπεσμένος τις τελευταίες στιγμές της ζωής του, αναπολώντας ένα παρελθόν γεμάτο θριάμβους, σκάνδαλα και συγκινήσεις.

The Hand of God (È Stata la Mano di Dio) – NETFLIX

Σκηνοθεσία: Πάολο Σορεντίνο
Με τους: Φιλίπο Σκότι, Τόνι Σερβίλο, Μάρλον Τζούμπερτ, Τερέσα Σαπονάντζελο

Ο Φαμπιάνο Σκίζα ενηλικιώνεται στη Νάπολη της δεκαετίας του ’80, όταν ο Αργεντίνος σούπερ σταρ Ντιέγκο Μαραντόνα παίρνει μεταγραφή για την ποδοσφαιρική ομάδα της.