Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα ξεχωρίζουν η παλιά ελληνική ταινία «Μια Ιταλίδα Απ’ την Κυψέλη», το «Captain Phillips» με τον Τομ Χανκς και μια ταινία για ένα σκύλο που χάθηκε στην τουρκοκυπριακή πλευρά.

Μια Ιταλίδα Απ’ την Κυψέλη, Star – 21:00

Σκηνοθεσία: Ντίνος Δημόπουλος

Παίζουν: Μάρω Κοντού, Αλέκος Αλεξανδράκης, Γιάννης Βογιατζής, Κατερίνα Γιουλάκη

Ads

Ένας σπουδαστής από την Ιταλία παρουσιάζει τη γυναίκα του ως Ιταλίδα για να ικανοποιήσει την ξενομανία της αδερφής του, η οποία τον συντηρεί οικονομικά.

Αναζητώντας τον Χέντριξ, ΕΡΤ2 – 22:00

Σκηνοθεσία: Μάριος Πιπερίδης

Παίζουν: Αδάμ Μπουσδούκος, Φατίχ Αλ, Βίκυ Παπαδοπούλου

Λίγο προτού μεταναστεύσει από τη Λευκωσία, ένας καλόκαρδος loser χάνει το σκύλο του στην τουρκοκυπριακή πλευρά και αναζητά τρόπο να τον φέρει πίσω.

Captain Phillips, ANT1 – 23:00

Σκηνοθεσία: Πολ Γκρίνγκρας

Παίζουν: Τομ Χανκς, Κάθριν Κίνερ, Μπαρκχάντ Αμπντί,  Μάικλ Τσέρνας

Πλέοντας ανοιχτά της ανατολικής Αφρικής, το φορτηγό πλοίο Maersk Alabama καταλαμβάνεται από πειρατές. Ο Αμερικανός καπετάνιος του θα έρθει σε σκληρή αντιπαράθεση με τον Σομαλό αρχηγό, 145 μίλια μακριά από τις ακτές…

Ο κανόνας της σιωπής – Ertflix

Σκηνοθεσία: Ρόμπερτ Ρέντφορντ

Παίζουν: Σάια ΛαΜπέφ, Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Τζούλι Κρίστι, Νικ Νόλτε, Σούζαν Σάραντον

Ερευνώντας μια ιστορία της δεκαετίας του ’70 που έρχεται ξανά στο προσκήνιο, ένας νεαρός δημοσιογράφος αποκαλύπτει την πραγματική ταυτότητα ενός επιτυχημένου δικηγόρου, ο οποίος είναι καταζητούμενος ως πολιτικός ακτιβιστής. Αυτό θα αναγκάσει τον τελευταίο να τραπεί σε φυγή και να προσπαθήσει να καθαρίσει μια και καλή το όνομά του.