Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα, Κυριακή, ξεχωρίζει η βραβευμένη ελληνική ταινία «Η δουλειά της», το χαρακτηριστικό «Top Gun» με τον Τομ Κρουζ, αλλά και μια Ιρλανδική κωμωδία

Η Δουλειά της, ΕΡΤ2 – 22:00

Λίγο πριν από τα 40 της, η Παναγιώτα είναι μια σχεδόν αγράμματη νοικοκυρά, μητέρα δύο παιδιών, η οποία θα αναζητήσει δουλειά όταν ο άντρας της χάσει τη δική του. Θα προσληφθεί ως καθαρίστρια και, ενάντια σε κάθε εμπόδιο, θα σταθεί για πρώτη φορά στα πόδια της.

Ads

Σκηνοθεσία: Νίκος Λαμπό

Παίζουν: Μαρίσα Τριανταφυλλίδου, Δημήτρη Ήμελλο, Μαρία Φιλίνη

Top Gun, OPEN – 21:00

Σε μια από τις χαρακτηριστικότερες νεανικές ταινίες του ’80 (και υπό τους ήχους μίας από τις πιο αναγνωρίσιμες μπαλάντες όλων των εποχών), ένας ριψοκίνδυνος πιλότος του αμερικανικού στρατού μετεκπαιδεύεται σε μια σχολή αριστούχων, ερωτοτροπεί με μια όμορφη καθηγήτρια, ξεπερνά ένα ψυχολογικό τραύμα και κατατροπώνει τους εχθρούς σε μια αερομαχία.

Σκηνοθεσία: Τόνι Σκοτ

Παίζουν: Τομ Κρουζ, Κέλι Μακ Γκίλις, Βαλ Κίλμερ, Άντον Έντουαρντς, Τομ Σκέριτ

The Guard – Ertflix

Σκηνοθεσία: Τζον Μάικλ ΜακΝτόνα

Παίζουν: Ντον Τσιντλ, Μαρκ Στρονγκ, Λίαμ Κάνιγχαμ, Μπρένταν Γκλίσον

Τα ναρκωτικά, το αγοραίο σεξ και το αλκοόλ είναι τα αγαπημένα χόμπι του αντισυμβατικού αρχιφύλακα Τζέρι Μπόιλ, ο οποίος ζει στην απομονωμένη δυτική πλευρά της Ιρλανδίας. Όταν μια ομάδα στυγερών εγκληματιών αποφασίζει να δραστηριοποιηθεί στην περιοχή, θα προσπαθήσει να τους αντιμετωπίσει μαζί με τον νομότυπο πράκτορα του FBI Έβερετ.