Το tvxs.gr επιλέγει κάθε μέρα τις πιο ενδιαφέρουσες ταινίες, τόσο από το τηλεοπτικό πρόγραμμα, όσο και από τις δημοφιλείς πλατφόρμες Cinobo, Netflix και Ertflix.

Ads

Σήμερα Τρίτη ξεχωρίζει το ριμέικ βρετανικής αστυνομικής κωμωδίας, ερωτικό μελόδραμα, αλλά και «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» σε σκηνοθεσία Γιάννη Οικονομίδη.

Ληστεία Αλά Ιταλικά, ΣΚΑΙ – 21.00

Σκηνοθεσία: Φ.Γκάρι Γκρέι
Με τους: Μαρκ Γουόλμπεργκ, Έντουαρντ Νόρτον, Σαρλίζ Θερόν, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Τζέισον Στέιθαμ

Ads

Ο Τσάρλι και η συμμορία του κάνουν μια θεαματική ληστεία χρυσού στη Βενετία, αλλά προδίδονται από έναν δικό τους άνθρωπο. Ένα χρόνο αργότερα, ο Τσάρλι είναι έτοιμος να πάρει την εκδίκησή του, σχεδιάζοντας να ληστέψει μέρα μεσημέρι τον πρώην συνεργάτη του και να διαφύγει από τους πολυσύχναστους δρόμους του Λος Άντζελες την ώρα της κυκλοφοριακής αιχμής.

Storia d’ Amore, ΕΡΤ2 – 22.00

Σκηνοθεσία: Κλαούντιο Κουπελίνι
Με τους: Έλιο Τζερμάνο, Αστρίντ Μπερζέ – Φρισμπί, Βαλέριο Μπινάσκο

Ο ξενοδοχοϋπάλληλος Φάουστο και η Ναντίν, που φιλοδοξεί να κάνει καριέρα μανεκέν, συναντιούνται σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο του Παρισιού. Η ανέμελη γνωριμία τους όμως θα πάρει γρήγορα ανεξέλεγκτη τροπή και θα οδηγήσει τον Φάουστο στη φυλακή και τη Ναντίν στις πασαρέλες του Μιλάνου.

Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς, ERTFLIX

Σκηνοθεσία: Γιάννης Οικονομίδης
Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης

Σε μια μικρή πόλη της Ελλάδας, όταν το ερωτικό πάθος διασταυρώνεται με την απληστία για το χρήμα, τα πτώματα αρχίζουν να στοιβάζονται το ένα μετά το άλλο και η “Ωραία Κοιμωμένη” Όλγα δεν θα μάθει ποτέ από τι πραγματικά έχει γλιτώσει…