Αργεντίνικο πολιτικό θρίλερ , Ιταλο-γαλλική ταινία του Πάολο Βίρτζι και. μεξικάνικη ταινία για το μεταναστευτικό έχει το τηλεοπτικό μενού σήμερα.

Ads

Ο Πρόεδρος – ΕΡΤ 2 , 22.00

Αργεντίνικο πολιτικό θρίλερ  του Σαντιάγο Μίτρε, με τους Ρικάρντο Νταρίν, Ντολόρες Φόνζι, Αλφρέδο Κάστρο.

Την ώρα που ο πρόεδρος της Αργεντινής κατευθύνεται προς τις χιλιανές Άνδεις, όπου μια σημαντικότατη συνάντηση των ηγετών της Λατινικής Αμερικής ξεκινά και οι πολιτικές πιέσεις από κάθε πλευρά εντείνονται επικίνδυνα, ένα σκάνδαλο το οποίο αφορά την προσωπική του ζωή είναι έτοιμο να ξεσπάσει.

Ads

Μια ταινία με αιχμές χιούμορ, ατμόσφαιρα και αγωνία

Η Τρελή Χαρά – ΣΤΑΡ, 02.15

Ιταλο-γαλλική ταινία του Πάολο Βίρτζι, με τις Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι, Μικαέλα Ραματσότι, Βαλεντίνα Καρνελούτι.

Μετά το «Ανθρώπινο Κεφάλαιο», ο Πάολο Βίρτζι και η  Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι συνεργάζονται ξανά σε μια ταινία, που ακροβατεί ανάμεσα στο μελόδραμα και στη φαρσοκωμωδία, την υπερβολή και τον ρεαλισμό,. Η φλύαρη, φαντασιόπληκτη Μπεατρίς και η εσωστρεφής Ντονατέλα το σκάνε από την ψυχιατρική κλινική και ξεκινούν μια… τρελή περιπέτεια περιπλάνησης.

La Frontera – ERTFLIX

Σκηνοθεσία Michael Berry. Πρωταγωνιστούν Eva Longoria, Michael Peña, Ed Harris, Amy Madigan

Η σύζυγος ενός πρώην σερίφη της Αριζόνα σκοτώνεται κάτω από άγνωστες συνθήκες ενώ βρίσκεται στο ράντσο της. Ως κατηγορούμενος εμφανίζεται ένας Μεξικανός ο οποίος συλλαμβάνεται με την κατηγορία ότι έχει περάσει παράνομα τα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών. Καθώς ο πρώην σερίφης θα συνεργαστεί με τον σερίφη της περιοχής για να ανακαλύψουν τον πραγματικό ένοχο, οι ζωές όλων θα αλλάξουν για πάντα, καθώς η κατάσταση είναι πολύ πιο περίπλοκη και ευαίσθητη από ό,τι δείχνει. Μια δυνατή περιπέτεια με εξαιρετικές ερμηνείες από τους πρωταγωνιστές της, συμπαγή δομή και τολμηρό σενάριο που θίγει κρίσιμα ζητήματα.